HOROSCOP

BERBEC

Nu sunteţi deloc sociabil şi aveţi tendinţa să vă izolaţi. S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme care s-au acumulat in ultima perioada. Vă sfătuim să nu cedaţi şi să căutaţi soluţii. Lăsaţi pesimismul şi rugaţi prietenii să vă ajute!

TAUR

Dimineaţa aveţi senzaţia ca persoana iubita vă neglijează şi simţiţi nevoia să primiţi sfaturi şi încurajări. Va recomandăm să fiţi mai sociabil, pentru ca riscaţi să deterioraţi relaţiile cu anturajul.

GEMENI

Începeţi ziua cu o senzaţie de oboseala si nu sunteţi prea comunicativ. Vă sfătuim să evitaţi activităţile in care trebuie sa va concentraţi intens. Limitaţi-vă la activităţi de rutina si să amânaţi deciziile importante, mai ales in afaceri. După-amiază, vă vizitează un prieten care reuşeşte să vă redea buna dispoziţie.

RAC

Aveţi şanse să primiţi o sumă importantă, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul să investiţi, pentru ca s-ar putea să ieşiţi in pierdere. Evitaţi si călătoriile! Ar fi bine să staţi mai mult acasă, împreună cu familia. Puteţi da o mana de ajutor la treburile casei.

LEU

Sunteţi foarte ocupat, dar aveţi destulă energie pentru a rezolva toate problemele. Cu putina ambiţie, puteţi să duceţi la bun sfârşit tot ce aţi început. Plan financiar nu staţi tocmai bine, dar perspectivele sunt bune. Puteţi să ţineţi cont de intuiţie, dar ascultaţi si sugestiile partenerului de viata! 

FECIOARĂ

Sunteţi hotărât să obţineţi bani prin orice mijloace. Un bărbat mai în vârstă încearcă să vă tempereze şi vă sfătuim îl ascultaţi. Nu va neglijaţi prietenii! Nu merita sa va sacrificaţi tot timpul pentru interese financiare. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale si rudelor mai în vârstă!

BALANŢĂ

Astăzi sunteţi hotărât sa rezolvaţi probleme familiale pe care le-aţi tot amânat. Plecaţi într-o scurtă călătorie si faceţi mici investiţii pentru casa. După-amiază, este posibil să întâmpinaţi mici dificultăţi. Aveţi şanse să realizaţi tot ce v-aţi propus. Evitaţi speculaţiile financiare!

SCORPION

Astăzi s-ar putea să nu vă iasă totul aşa cum aţi sperat. Se pare ca partener de afaceri nu îşi onorează promisiunile. Nu este o zi bună pentru afaceri si nici pentru întâlniţi cu persoane importante. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere!

SĂGETĂTOR

Vă sfătuim să vă amânaţi afacerile programate pentru azi, pentru ca s-ar putea să nu vă reuşească. Mai mult, exista riscul sa pierdeţi o sumă importantă. Acordaţi mai multa atenţie relaţiilor sentimentale! Aveţi succes în activităţile de rutină, desfăşurate in interesul familiei.

CAPRICORN

Dimineaţa nu sunteţi prea comunicativ, motiv pentru care relaţiile sociale pot avea de suferit. Nu este recomandabil începeţi activităţi sau colaborări noi, chiar daca primiţi oferte tentante. Plan sentimental, traversaţi o perioada foarte buna.

VĂRSĂTOR

Simţiţi nevoia să discutaţi cu o persoana de sex opus despre problemele sentimentale din ultima vreme. Vi se pare ca sunteţi neglijat si aveţi nevoie de sfaturi. Vă recomandăm să fiţi mai sociabil. Altfel, cei din jur ar putea sa interpreteze greşit atitudinea dumneavoastră. Nu aveţi motive să vedeţi totul in negru!

PEȘTI

Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus şi să nu aveţi chef de vorba. Aveţi grijă, riscaţi să vă izolaţi! Persoana iubită vă înţelege problemele si vă ajută sa le rezolvaţi. După-amiază, o rudă din altă localitate vă dă o veste bună.

 

 

Vizualizări: 68

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: