Horoscop

Berbec

Sunteţi prea preocupat de problemele profesionale şi aveţi tendinţa să neglijaţi persoana iubită. Nu este o zi potrivită pentru a demara o afacere. Riscaţi să pierdeţi mulţi bani. Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult.

Taur

Nu este o zi indicată pentru a  vă implica în activităţi importante. Partenerul de viaţă vă propune să petreceţi după- amiaza împreună. Vă sfătuim să nu-l refuzaţi!

Gemeni

Începeţi ziua foarte optimist şi aveţi convingerea că nimic nu vă poate sta în cale. Este o zi indicată pentru a demara o afacere. Vă înţelegeţi excelent cu persoana iubită. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare.

Rac

Astăzi aveţi multă treaba dar nu este cazul să vă faceţi griji. Sunteţi într-o formă de zile mari. Singurele dificultăţi pe care le puteţi întâmpina sunt cele de comunicare. Acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Leu

Este o zi prielnică pentru afaceri. Schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi vor fi apreciate. Nu uitaţi să cereţi şi părerea celor din jur. Vă sfătuim să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi pentru că există riscul să nu le faceţi faţă. 

Fecioară

Nu este o zi prea bună pentru întâlniri cu prietenii dar nici pentru a începe o afacere. Cei din jur nu vă înţeleg corect dorinţa de schimbare. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele de la serviciu. Pe plan sentimental lucrurile merg bine.

Balanţă

De dimineaţă vă întâlniţi cu un vechi prieten care vă invită la o petrecere. Vă sfătuim să nu lăsaţi problemele sentimentale să se adune. Fiţi cinstit şi recunoaşteţi-vă vina.

Scorpion

O să faceţi anumite schimbări în relaţiile sentimentale. După-amiază vă simţiţi bine alături de prieteni. Astăzi este recomandat să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie.

Săgetător

O să vă asumaţi o serie de riscuri pentru a rezolva câteva probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă este alături şi vă susţine. Aveţi ocazia să faceţi investiţii inspirate dar vă sfătuim să fiţi cât mai prudent.

Capricorn

Este o zi potrivită pentru a face schimbări în casă. Vă apucaţi de reparaţii, reamenajări, zugrăvit. Apelaţi şi la ajutorul prietenilor. S-ar putea să aveţi unele discuţii în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă.

Vărsător

Astăzi este puţin probabil să vă respectaţi programul stabilit. De dimineaţă sunteţi alături de partenerul de viaţă într-o problemă. Vă sfătuim să vă ocupaţi şi de problemele financiare ale familiei.

Peşti

Sunteţi plin de idei constructive pe care doriţi să le discutaţi cu cei apropiaţi. O femeie mai în vârstă din familiei vă susţine financiar şi moral. Nu vă negliaţi partenerul de viaţă.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: