Horoscop

Berbec

Începeţi ziua cam prost, vă simţiţi obosit şi sunteţi irascibil. S-ar putea ca din acest motiv să aveţi unele probleme la locul de muncă şi cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi copleşit de un insucces în afaceri, chiar dacă paguba este cam mare. 

Taur

Se pare că partenerul de viaţă vă înţelege greşit dorinţa de libertate. Aveţi grijă ce şi cum spuneţi! Se pare că nici prietenii nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Vă recomandăm să vă exprimaţi cât mai clar.

Gemeni

Un eveniment neprevăzut vă dă peste cap programul stabilit pentru astăzi. Nu este o zi potrivită pentru a vă ocupa de afaceri, pentru că riscaţi să suferiţi un eşec. Ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

Rac

De dimineaţă primiţi o veste proastă. Se pare că o persoană apropiată este grav bolnavă. Vi se cere ajutorul şi sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu pentru a evita o ceartă cu persoana iubită.

Leu

Astăzi aveţi tendinţa de a fi autoritar şi vreţi să vă impuneţi punctual de vedere chiar şi în familie. Nici cu prietenii nu vă înţelegeţi prea bine. Vă sfătuim să fiţi mai diplomat şi să ascultaţi şi părerile celor din jur.

Fecioară

Astăzi sunteţi plin de idei nonconformiste. Din această cauză s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi la locul de muncă. Vă sfătuim să nu vă enervaţi şi să vă împăcaţi cu ideea că alţii preferă cărările bătătorite.

Balanţă

Astăzi nu sunteţi în cea mai bună formă la capitolul comunicare. Este indicat să amânaţi întâlnirile de afaceri şi să nu luaţi decizii importante. Spre seară este posibil să vă pregătiţi pentru o călătorie în interes personal.

Scorpion

Astăzi vă înţelegeţi excelent cu prietenii, însă partenerul de viaţă se pare că nu vă apreciază exagerările. S-ar putea să plecaţi într-o scurtă călătorie de afaceri. Vă sfătuim să daţi dovadă de tact şi să ţineţi cont de părerile unei persoane mai în vârstă.

Săgetător

Se anunţă o zi foarte aglomerată. Dacă nu reuşiţi să vă controlaţi nervozitatea s-ar putea să faceţi gesturi pe care le veţi regreta. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

Capricorn

Astăzi se anunţă a fi o zi dificilă pe plan financiar şi sentimental. Vă sfătuim să nu îi reproşaţi partenerului de viaţă că a făcut cheltuieli inutile. Spre seară sunteţi invitat la o petrecere. Vă sfătuim să acceptaţi.

Vărsător

Astăzi nimic nu vă mulţumeşte şi aveţi tendinţa de a-i critica pe toţi care vă ies în cale. Ar fi bine să vorbiţi deschis cu persoanele apropiate. Nu este o zi potrivită pentru a încheia contracte pentru că riscaţi să faceţi greşeli. 

Peşti

Astăzi este recomandat să fiţi prudent pentru că s-ar putea să aveţi probleme cu sănătatea. După-amiază, intraţi în posesia unei sume mari de bani, din cauza căreia este posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: