Horoscop

Berbec
Nu vă cramponaţi atât de mult de lucruri mărunte, ci trebuie să le trataţi cu mai mult umor, ca şi cum nu v-ar supăra nimic din ceea ce descoperiţi. Zâmbiţi la micile hopuri care apar, luaţi un pic peste picior chiar şi cele mai severe condiţii, pentru că e nevoie de o atitudine mai amuzată în faţa provocărilor.

Taur
Poate nici nu vă daţi seama încă, dar aţi ajuns la apogeul unui proiect la care ați muncit intens alături de alţii. Vă priviţi unii pe alţii şi vi se pare uimitor că aţi ajuns deja aici, la succesul pentru care aţi tras atâta.

Gemeni
Jucaţi rol de judecător imparţial şi just într-o situaţie complicată. Vedeţi lucrurile de pe margine, fără să fiţi direct implicat, şi reuşiţi să analizaţi problema pe toate părţile: şi argumentele pro, şi argumentele contra, încât să oferiţi, la final, o părere avizată şi bine documentată.

Rac
Atmosfera plăcută din familie este cel mai de preţ aspect al vieţii din acest moment. Sunteţi un părinte dedicat sau, dacă nu aţi devenit încă părinte, sunteţi un fiu minunat de care se bucură părinţii cu maximă satisfacţie. Schimbul de vorbe frumoase, de afectivitate, de emoţii din sânul familiei este la cote înalte, cu şansa de a trăi unele momente de vârf în familie.

Leu
Ce iubiţi cel mai mult? Să deţineţi controlul şi asta veţi căuta în aventura care vi se deschide în faţa ochilor. Nu vă preocupă atât de mult rezultatul, destinaţia, ceea ce vă aşteaptă la final, cât senzaţia de satisfacţie deplină pe care o aveţi că ţineţi în mâini frâiele acestei acţiuni.

Fecioară
Viitorul se scrie chiar azi, deci nu trataţi nimic din ceea ce faceţi ca şi cum ar fi o joacă sau o întâmplare. Din ce săpaţi acum pe terenul pe care îl aveţi la dispoziţie se va ridica ceea ce veţi avea peste câteva zile sau luni, deci trebuie să fiţi foarte atent la ingrediente.

Balanţă
Aveţi numai motive de satisfacţie astăzi, de parcă toate s-au aşezat cum trebuie în viaţa dumneavoastră şi savuraţi din plin starea aceasta de echilibru şi confort.  Aveţi în jur oameni destul de pasivi, de relaxaţi, care nu se uită la ce faceţi, ca atare această stare de bine poate fi menţinută numai datorită atitudinii tonice.

Scorpion
Este un moment dificil când sunteţi cuprins de tot felul de probleme la serviciu. Munciţi mult, vă obosiţi peste măsură, încât vă prind zorii gândindu-vă la problemele nerezolvate.

Săgetător
Staţi ca pe ghimpi de ceva vreme şi, când credeaţi că nimic nu se mai poate schimba spre bine, iată şi surpriza! Mult aşteptata schimbare se produce, mult visata veste apare, mult dorita întâmplare benefică se arată. Poate veni ca un val de căldură şi de linişte de care aveaţi mare nevoie.

Capricorn
Daţi dovadă de o sensibilitate cu totul specială astăzi, simţiţi orice vibraţie pozitivă sau negativă din jur, parcă aţi fi o antenă fină care receptează chiar şi cele mai subtile unde. Acest simţ deosebit vă poate ajuta să staţi departe de locuri sau oameni care emit energii negative, ca nu cumva să vă influenţeze în acelaşi fel.

Vărsător
Azi primiţi atâta iubire şi prietenie din jur, încât vă schimbaţi părerea despre ceilalţi, dar, mai ales, despre dumneavoastră. Aveaţi o imagine greşită asupra capacităţii de a iubi, dar, mai ales, asupra valorii personale în ochii altora.

Peşti
Merită să intraţi în competiţia de idei care se naşte azi, pentru că veţi descoperi o mulţime de păreri diferite, dar de care vă veţi putea folosi la un moment dat. Nu le consideraţi conflicte inutile, deşi tensiunea creşte cu fiecare replică dură care este spusă de participanţi.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: