Horoscop

Berbec

Se pare că sunteţi nervos din cauza unor neînţelegeri în familie. Vă sfătuim să fiţi mai flexibil. Spre seară, reuşiţi să vă calmaţi şi să vedeţi lucrurile altfel. Odihniţi-vă mai mult! Seara primiţi o veste de la o rudă.

Taur

Aveţi impresia că nu vă înţelege nimeni şi că partenerul de viaţă nu vă apreciază eforturile aşa cum s-ar cuveni. Fiţi prudent şi diplomat, altfel riscaţi să deterioraţi relaţiile! Un prieten vă ajută să vă clarificaţi sentimentele contradictorii şi vă redă încrederea în viitor.

Gemeni

Vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viaţă. În ciuda faptului că nu staţi prea bine cu banii, faceţi împreună proiecte îndrăzneţe. Evitaţi întâlnirile cu prietenii! Există riscul să apară divergenţe care pot degenera într-o ceartă. Vă sfătuim să nu va uitaţi promisiunile.

Rac

Ţineţi cont de intuiţie şi amânaţi orice călătorie, oricât ar fi de importantă! La serviciu, nu este exclus ca tensiunile acumulate în timp să explodeze şi să vă treziţi în mijlocul unui conflict. Vă sfătuim să nu mergeţi la petreceri sau in vizite. Aveţi nevoie de mai multă odihnă.

Leu

Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că puteţi întâmpina dificultăţi. Aveţi de făcut mai multe drumuri care vă încurcă planurile. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi simple, care nu riscă să vă dea bătăi de cap.

Fecioară

Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme, atât pentru casă, cât şi în afaceri. Vă descurcaţi excelent, pentru că sunteţi într-o formă de zile mari. Dificultăţi puteţi avea doar pe plan financiar, însă mici şi, oricum, vă ajută un prieten. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile.

Balanţă

Dimineaţa s-ar putea să rataţi o întâlnire importantă şi să vă enervaţi. Păstraţi-vă calmul, dacă nu vreţi să ajungeţi într-o situaţie neplăcută! Ar fi bine să vă concentraţi la ce aveţi de terminat şi să nu refuzaţi ajutorul unei persoane mai în vârstă. Spre seară, în mijlocul familiei, uitaţi de toate problemele.

Scorpion

Sunteţi pus pe treabă şi vreţi să rezolvaţi mai multe probleme în acelaşi timp. Nerăbdarea vă face să deveniţi agitat. Vă recomandăm să vă stabiliţi clar priorităţile. Nu vă amestecaţi în problemele altora!

Săgetător

S-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauza banilor. Înainte de a-i reproşa ceva, gândiţi-vă dacă nu cumva exageraţi! Vă sfătuim să nu faceţi eforturi mari. Odihniţi-vă mai mult şi încercaţi să fiţi mai optimist!

Capricorn

Vă enervaţi pentru că nu reuşiţi să vă înţelegeţi cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile importante. Nu este exclus să faceţi vreo gafă. Spre seară, s-ar putea să vă viziteze o rudă.

Vărsător

Deveniţi irascibil din cauza atmosferei tensionate. Evitaţi certurile, pentru că se poate ajunge uşor la un scandal în toată regula! După-amiază reuşiţi, cu ajutorul partenerului de viaţă, să terminaţi o lucrare în casă, începută acum câteva zile. Nu încercaţi nici o speculaţie!

Peşti

S-ar putea să nu vă ajungă banii pentru ceea ce v-aţi propus. Decât să regretaţi mai târziu, mai bine rugaţi un prieten să vă împrumute! După-amiază aveţi ocazia să începeţi o colaborare. Vă recomandăm să faceţi tot posibilul să nu o rataţi.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: