HOROSCOP

Berbec

Aveţi şanse de reuşită în orice domeniu, mai ales la examene. Relaţiile sentimentale merg bine dar vă recomandăm să fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.

Taur

Un prieten vă dă de gândit sfătuindu-vă să vă temperaţi dorinţa de a câştiga bani cu orice preţ. Încercaţi să vedeţi şi alte interese decât cele de natură materială! Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp studiului şi relaţiilor parteneriale.

Gemeni

Simţul practic şi dorinţa de schimbare vă ajută să intraţi în afaceri. S-ar putea ca un prieten să vă propună o colaborare aparent profitabilă. Nu vă grăbiţi să promiteţi nimic! Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

Rac

S-ar putea să începeţi o nouă etapă mai ales în plan social sau sentimental. Nu este exclus să demaraţi o afacere. Sunteţi comunicativ şi puteţi avea succes în călătorii. Vă sfătuim să fiţi atent la cheltuieli.

Leu

Zi prielnică pentru ieşiri cu prietenii. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi uşor probleme familiale. Vi se conturează un plan de afaceri la care vă gândiţi de multă vreme. Dacă mai aveţi dubii, vă sfătuim să apelaţi la o persoană mai în vârstă.

Fecioară

Partenerul de viaţă vă impresionează cu un cadou la care nu vă aşteptaţi. Spre seară, vă simţiţi bine împreună la o ieşire cu prietenii. Vă sfătuim să vă ascultaţi intuiţia pentru a lua o decizie corectă la serviciu. Încercaţi să vă faceţi timp şi pentru o persoană mai în vârstă din familie!

Balanţă

Colegii de serviciu şi partenerul de viaţă vă apreciază pentru dorinţa de schimbare şi înnoire. Organizaţi-vă cât mai riguros şi nu pierdeţi timpul! Azi aveţi spor în tot ce faceţi. Se pare că nu staţi prea bine cu banii dar vă descurcaţi.

Scorpion

Intenţionaţi să vă implicaţi mai mult în treburile casei iar partenerul de viaţă este încântat. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune şi puteţi să încheiaţi contracte sau să semnaţi documente oficiale. Nu uitaţi să vă consultaţi cu partenerul de viaţă în problemele importante!

Săgetător

Aveţi o capacitate de comunicare foarte bună şi rezolvaţi mai uşor toate problemele. Aveţi succes în societate şi în toate activităţile legate de cămin. Puteţi face planuri de viitor pentru că aveţi idei excelente pe care vi le apreciază atât partenerul de viaţă cât şi partenerii de afaceri. Vă recomandăm să ascultaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie.

Capricorn

Puteţi rezolva o problemă financiară care vă frământă de multă vreme. S-ar putea ca dimineaţa să vi se propună o colaborare. Este momentul să vă consolidaţi relaţiile de prietenie şi de afaceri. Profitaţi de această conjunctură favorabilă!

Vărsător

Este o zi destul de dificilă în care aveţi multe de rezolvat. Principala problemă s-ar putea să fie de natură financiară dar vă sfătuim să nu vă faceţi griji. Sunteţi hotărât şi plin de energie aşa că reuşiţi să faceţi faţă tuturor activităţilor. Evitaţi speculaţiile financiare!

Peşti

Dimineaţa sunteţi hotărât să faceţi câteva schimbări în cămin dar nu sunteţi sigur că partenerul de viaţă va fi de acord. Stabiliţi-vă clar priorităţile şi v-aţi asigurat succesul! Vă sfătuim să nu vă susţineţi opiniile cu încăpăţânare. Ţineţi cont şi de părerile celorlalţi!

Vizualizări: 63

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: