Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec  

După o serie de decepţii pe plan social şi sentimental, sunteţi încântat de un succes neaşteptat. Această schimbare de situaţie vă pune pe gânduri. Profitaţi de conjunctura favorabilă! Aveţi grijă să nu vă dezamăgiţi prietenii! Spre seară aflaţi că urmează să plecaţi într-o delegaţie.

Taur

Sunteţi plin de entuziasm şi este momentul să vă faceţi planuri pentru activităţi noi. Puteţi să faceţi investiţii, să demaraţi o afacere sau să plecaţi la drum. Vă sfătuim să profitaţi de această conjunctură, pentru că puteţi avea succes în orice domeniu. Evitaţi speculaţiile!

Gemeni

Zi bună pentru afaceri. Aveţi mari şanse să redresaţi bugetul familiei. Sunt favorizate relaţiile cu cei din jur. Colaborările decurg excelent. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna.

Rac

Sunteţi preocupat de problemele financiare. Puteţi să câştigaţi foarte bine, mai ales dacă vă ajută şi partenerul de afaceri. Vă sfătuim să fiţi prudent, ca să nu aveţi necazuri cu autorităţile. Ascultaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă!

Leu

Dimineaţa luaţi o decizie în urma căreia vi se schimbă tot programul. Este posibil să faceţi pregătiri pentru o petrecere. Astăzi puteţi să vă ocupaţi de problemele financiare, dar vă sfătuim să vă abţineţi de la speculaţii. Dacă aveţi de luat decizii importante, ascultaţi-vă intuiţia!

Fecioară

Puteţi avea întâlniri agreabile cu prietenii şi cu rudele. După-amiaza este posibil să aveţi mici probleme de sănătate. Vă reveniţi repede şi vă recăpătaţi buna dispoziţie. Fiţi cumpătat!

Balanţă

Este momentul să concepeţi proiecte ambiţioase pe termen lung. Vă sfătuim să amânaţi o călătorie lungă în interesul familiei. După-amiaza vă simţiţi foarte bine în vizita la prieteni, împreună cu persoana iubită. Vă sfătuim să fiţi cumpătat cu alcoolul.

Scorpion

Vă puteţi ocupa de afaceri şi aveţi ocazia să terminaţi activităţi începute mai demult. Sunteţi bine dispus şi puteţi lua decizii inspirate. Discutaţi mai mult cu prietenii şi cu partenerul de viaţă şi aveţi grijă să vă respectaţi promisiunile!

Săgetător

Faceţi impresie cu seriozitatea de care daţi dovadă şi sunteţi căutat pentru sfaturi. Puteţi să vă faceţi planuri pe termen lung şi să vă gândiţi la investiţii. Profitaţi de contextul favorabil de astăzi pentru a vă rezolva problemele importante! Vă sfătuim să nu neglijaţi viaţa de familie.

Capricorn

Astăzi sunt favorizate planurile de viitor şi investiţiile financiare. Este posibil să încasaţi banii pentru o lucrare încheiată recent. Vă recomandăm să vă menajaţi sănătatea şi să vă odihniţi mai mult. Ascultaţi sfaturile persoanei iubite!

Vărsător

Vi se împlineşte dorinţa de a schimba ceva în relaţiile parteneriale. Aveţi încredere în forţele proprii şi voinţa de a acţiona. După-amiaza vă simţiţi foarte bine la o întâlnire cu prietenii. Vă sfătuim să nu monopolizaţi discuţia.

Peşti

Aveţi un succes deosebit în afaceri. Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente oficiale. Relaţiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Vă sfătuim să aveţi răbdare. Nu alergaţi după rezultate imediate, ca să nu aveţi surprize!

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: