Hotelul CEO de la Săcelu, gol. Minerii, aşteptaţi din iulie la tratament!

Niciun angajat al CE Oltenia nu a beneficiat încă de tratament în baza de la Săcelu, anunţă conducerea staţiunii. Abia de la începutul lunii iulie ar trebui să sosească primii mineri şi energeticieni la această bază. Motivele pentru amânarea startului la tratament nu sunt unele clare. Cereri au depus doar circa 600 de cei 2000 anunţaţi de administraţia complexului.

Administraţia CE Oltenia, prin directorul Ion Ruşeţ, anunţa la finele lunii mai că primii salariaţi vor începe sejurul la Săcelu cu data de 6 iunie. Acest lucru nu s-a întâmplat, spune Ştefan Cherciu, directorul Bazei de Tratament Săcelu, care trebuie să se mulţumească deocamdată cu sumele încasate de la cei care merg la bazine. “Nu au venit, prima serie începe pe data de 3 iulie, când ar trebui să vină 56 de angajaţi ai complexului şi încă 50 îmi vin marţi, pe 7 iulie. S-ar fi amânat pentru că a trebuit să treacă printr-o comisie mixtă modificările acelea la biletele de tratament. În final nu mai plăteşte salariatul nimic. Se cunoştea acest lucru, dar trebuia făcută procedura legală. Am deschis, nu putem spune că degeaba, până acum am avut încasări de 20.000 lei pe plaje. În hotel nu avem pe nimeni până în data de 3 iulie. Atunci am programat şi câţiva din extern, nişte persoane de la Craiova care vor să vină să se trateze aici”, a declarat Ştefan Cherciu.

Minerii nu s-au prea îngrămădit la biletele oferite de companie la staţiunea Săcelu. Poate şi pentru că membrii familiei trebuie să suporte preţul biletului dacă vor să-i însoţească, dar a contat şi faptul că vor sta câte doi în cameră. “Până la momentul acesta pot să spun că sunt aproape 600 de beneficiari. Faţă de aşteptări vor fi venituri slabe, dar din păcate astea au fost”, a precizat directorul staţiunii.

Pentru că minerii şi energeticienii nu au ajuns încă la Săcelu, nici prestatorii de servicii, Minprest şi MedservMin, nu au trimis salariaţi care să sprijine activitatea bazei.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: