I-a furat maşina tatălui şi a făcut accident

Un tânăr din municipiul Târgu-Jiu este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană ce nu poseda permis de conducere.

În seara zilei de 29 august a.c., orele 19:30, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de Ţ.D., 44 ani, din localitate, despre faptul că, fiul său, Ţ.D.L., 23 ani, cu acelaşi domiciliu, i-a sustras din locuinţă mai multe bunuri, o sumă de bani, precum şi autoturismul proprietate personală, ce se afla în parcarea imobilului.

   La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constat faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii pedepsirea unor furturi la plângerea prealabilă, fiind dispuse măsuri pentru depistarea autorului.

 În data de 30.08.2011, orele 02:36, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de D.C.I., din localitatea componentă Drăgoeni, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că,  pe D.N. 67 la intersecţia cu D.J. 665, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.   

   La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a identificat autoturismul, abandonat şi intrat în coliziune cu un foişor, o bancă, o căruţă şi un solar toate din lemn, aparţinând unei societăţi comerciale, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, valoarea prejudiciului fiind de 8.000 lei.

  În urma verificărilor conducătorul auto a fost depistat pe raza localităţii Drăgoeni, fiind identificat în persoana lui numitului  Ţ.D.L., 23 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj.

  Din verificările efectuate rezultând faptul că, cel în cauză a condus autoturismul menţionat, proprietatea tatălui său,  fără a poseda permis de conducere, autovehicul pe care l-a sustras în data de 29.08.2011 de la domiciliu.

  În urma audierii, Ţ.D. şi-a retras plângerea faţă de fiul lui pentru săvârşirea infracţiunii de furt al autoturismului, al sumei de bani precum şi al bunurilor sustrase, fiindu-i restituit pe bază de dovadă autoturismul.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţiei şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană ce nu poseda permis de conducere, cercetările continuând pentru a se stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptei. 

IPJ Gorj

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: