I-a vândut o bucată de gresie pe post de telefon mobil

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu efectuează investigaţii pentru identificarea unui suspect, reclamat de către un târgujian, de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

În după-amiaza zilei de joi, la orele 16:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de către un târgujian de 18 ani, despre faptul că a fost înşelat de către un comerciant ambulant.

Tânărul a relatat că a fost acostat de către o persoană necunoscută, care i-a oferit spre vânzare un telefon mobil de ultimă generaţie, în schimbul sumei de 300 lei şi a unui alt telefon mobil. În timpul “tranzacţiei”, profitând de neatenţia victimei, suspectul a substituit telefonul mobil cu o bucată de gresie, după care a plecat.

Poliţiştii efectuează activităţi de investigare pentru identificarea suspectului şi tragerea acestuia la răspundere penală, dar şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Poliţiştii recomandă cetăţenilor să nu se lase încântaţi de preţurile mici ale diverselor produse oferite de comercianţii ambulanţi şi să cumpere din magazine, pentru a evita să fie înşelaţi. Sfaturile sunt aceleaşi şi în cazul unui chilipir găsit pe internet.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: