I-au spart casa de vacanţă

În seara zilei de 2 ianuarie 2011, în jurul orelor 18:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie TF Tg-Jiu au fost sesizaţi de către un cetăţean din Tg-Jiu despre faptul că persoane necunoscute i-au pătruns prin efracţie într-o casă de vacanţă amplasată în Staţia CFR Lainici, iar de aici au sustras mai multe bunuri (electronice, articole de îmbrăcăminte, cosmetice), prejudiciul fiind estimat la suma de 1.000 lei.

Urmare a investigaţiilor efectuate de către poliţiştii TF, la mai puţin de două ore de la sesizare, în Staţia CF Tg-Jiu, la coborârea dintr-un tren personal ce circula pe relaţia Petroşani –Craiova, a fost identificat suspectul furtului în persoana numitului Iosif A., de 46 ani, din Uricani, judeţul Hunedoara. Poliţiştii TF au găsit asupra suspectului bunurile sustrase şi le-au restituit părţii vătămate.

Suspectul a fost reţinut de către poliţiştii TF pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În ziua de 3 ianuarie a.c., suspectul a fost prezentat cu propunere de arestare  preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, respectiv Judecătoriei Tg. Jiu.

Instanţa de judecată a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: