Cârciumaru şi-a pus sute de motocicliştii în cap

Preşedintele Clubului Moto Sport Marathon din Târgu Jiu este foc şi pară pe primarul Florin Cârciumaru. Gheorghe Pătrăşcoiu spune că edilul a schimbat data de desfăşurare a Campionatului Naţional de Motocross ce trebuia să se desfăşoare pe 7 şi 8 mai, dând peste cap evenimentul la care erau aşteptate câteva sute de participanţi din tară şi străinătate.

Gheorghe Pătrăşcoiu, preşedintele Clubului Moto Sport Marathon din Târgu Jiu, spune că în luna octombrie a anului trecut primarul Florin Cârciumaru şi-a dat acceptul pentru a organiza una dintre etapele Campionatului Naţional de Motocross la Preajba în zilele de 7 şi 8 mai. Ba mai mult, prin hotărâre de consiliu local i-a fost acordată suma de 7000 de lei pentru organizarea acestui eveniment. Acum însă municipalitatea încearcă să amâne pentru o altă dată campionatul de motocross, pentru a-l organiza pe cel de buggy. „Putea să mă înştiinţeze de acum opt luni de zile, pentru a amâna etapa. Este un calendar făcut, iar domnul Cârciumaru insistă la Federaţia Română pentru anularea etapei Naţionale de Motocross. Tot trimite scrisori la federaţie, nu vrea să ţină această cursă”, a declarat Gheorghe Pătrăşcoiu.  

Primarul nu are dreptate

Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu spun că Pătrăşcoiu nu a comunicat data în care va organiza această etapă a Campionatului de Motocross şi că au fost nevoiţi să amâne campionatul pentru o altă dată deoarece coincidea cu concursul de buggy. „Domnul Pătrăşcoiu nu ne-a anunţat niciodată de data acestei desfăşurări a evenimentului dumnealui, aşa cum trebuia să o facă, am aflat mai târziu, atunci când era deja foarte târziu. Noi am făcut apel să reprogrameze acest eveniment pentru că din punctual nostru de vedere se poate desfăşura la o altă dată fără nici o problemă”, a declarat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Declaraţia purtătorului de cuvânt este desfiinţată de o hotărâre de Consiliu Local: „Se aprobă alocarea sumei de 7.000 de lei Clubului Moto Sport Marathon Târgu Jiu pentru desfăşurarea Campionatului Naţional de Motocross, etapa a III-a, care va avea loc în perioada 07-08 mai 2011, în cadrul manifestării „Sărbătoarea Narciselor”.    

Preşedintele Clubului Moto Sport din Târgu Jiu spune că dacă această etapă nu se va desfăşura la data stabilită, întreg Campionatul Naţional de Motocross va fi dat peste cap.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: