Îi mai vrea Steaua pe Nistor şi Viera?

Doi dintre jucătorii doriţi de Steaua din vară, Nistor şi Viera, au jucat sub aşteptări pe Naţional Arena. Lui Nistor nu i-au mai ieşit deloc driblingurile şi pasele filtrante în timp ce Viera are partea lui de vină la golul lui Rusescu. Acum rămâne de văzut dacă cei doi vor mai doriţi sau mai puţin doriţi de Steaua după jocul palid din meciul direct. Condescu explică de ce a refuzat invitaţia lui Becali de a negocia pentru Nistor săptămâna trecută. „Şi Viera şi Nistor sunt băieţi prea inteligenţi pentru a-şi da seama că aşa nu pot juca titulari la Steaua. Am văzut că domnul Becali a spus că „Condescu e neserios, că a zis că vine la Bucureşti şi nu a venit...”.  I-am spus domnului preşedinte că dacă vin luni sau marţi înainte de meci, chiar dacă nu vorbeam de meci, lumea ar fi interpretat iar la cum am jucat contra Stelei, ar fi dus la fel de fel de interpretări”, spune Condescu.

„Pandurii au echipă bună, combină, pasează, dacă îi laşi să joace, sunt periculoşi. Viera şi Nistor sunt jucători buni, au valoare, pot ajunge la Steaua, dar haideţi să vorbim la finele campionatului. Să ne bucurăm cu actualii jucători şi vedem ce va fi la vară.”            Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

2 – jucători cheie de la Viitorul Constanţa lipsesc joi la Tg-Jiu din cauza suspendărilor: Aurelian Chiţu şi Denis Alibec.

Vizualizări: 221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: