Îi paşte pericolul amenzilor !

În mare criză de rezultate, handbaliştii Energiei au mai primit o veste proastă. Conducerea le-a dat un ultim avertisment să câştige următoarele două jocuri altfel e jale. Dacă nu bat pe CSM Ploieşti şi CSM Bucureşti, atât jucătorii cât şi stafful tehnic vor fi arşi la buzunare.

Apele s-au agitat la Energia. Handbaliştii nu au mai câştigat de o lună de zile iar asta a pus pe jar conducerea. La întrunirea Consiliului Director de marţi seara s-a stabilit un obiectiv ferm. Aplozan şi colegii săi trebuie să câştige următoarele două meciuri, altfel vor fi amendaţi.

Toţi sunt vizaţi !

Nu doar jucătorii sunt vizaţi de avertizarea conducerii. Andrieş e cel care e responsabil pentru redresarea imediată a echipei. Energia joacă următoarele două partide pe teren propriu cu CSM Ploieşti, respectiv CSM Bucureşti. „S-a făcut o analiză care trebuia făcută şi la obiect, în ultimele cinci meciuri echipa nu mai joacă la fel ca înainte. Am primit un ultim avertisment ca să câştigăm următoarele două meciuri. Sunt două partide pe care le jucăm acasă în faţa a două echipe care sunt sub noi. Trebuie să fim atenţi şi precauţi pentru că în campionat se întâmplă lucruri surprinzătoare. A fost un avertisment, dacă se întâmplă ceva în aceste meciuri, se vor lua măsuri corecte şi la obiect. Cam asta a fost la şedinţa Consiliului Director. Mergem mai departe. Deciziile privesc pe toată lumea, jucători şi antrenori. Băieţii se cam speriaseră când au auzit de şedinţă. Suntem obligaţi să câştigăm”, spune Andrieş.

5 – meciuri oficiale fără victorie a strâns Energia în toate competiţiile

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: