Îl provoacă pe Ponta să candideze independent la Gorj

Europarlamentarul Pro România, Mihai Tudose, îl provoacă pe Victor Ponta ca, la alegerile parlamentare din 2020, să candideze amândoi ca independenți la Gorj și Brăila să vadă cine obține un scor mai bun, cu trimitere la acuzația lui Ponta că l-a făcut europarlamentar.

”Dacă, fără aroganță o spun, își dorește să vedem care pe cine ajută politic, eu sunt pregătit să candidez pentru un mandat de deputat independent la Brăila. El are curajul să facă asta la Gorj? Ultima dată a luat 9%, ceea ce nu-i ajungea nici pentru jumătate de mandat. De aici și disperarea, că de aici a deraiat”, a spus Tudose pentru stiripesurse.ro.

Fostul premier Tudose mai spune că Ponta nu este tocmai omul potrivit să vorbească de vânzări: “Dacă tot vorbește despre vânzări, nu știu cine negocia cu Viorica Dăncilă la Nepun, apoi cu ALDE, apoi cu Orban. În numele cui și cu cine a făcut el aceste negocieri, că a fost singur și din ce am mai aflat și noi prin partid a negociat numai pentru el și dacă tot spune că eu, Câmpeanu și alți colegi vorbim ba la PNL, ba la PSD să ne primească, să ne spună pe el cine l-ar primi? Cine stă cu el de vorbă?”.

“Mă simt nevoit să repet: poate șansa Pro România este să facă Victor Ponta un pas în spate”, a concluzionat Mihai Tudose.

Vizualizări: 3,549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: