Ilie Petrescu (PP-DD): Tudor Barbu a venit turist şi a plecat senator

Ilie Petrescu, prim-vicepreşedinte PP-DD Gorj, nu-l recunoaşte ca politician pe fostul său coleg de partid. Este vorba despre Tudor Barbu, care la puţin timp după ce a ajuns senator de Gorj din partea PP-DD a trecut în tabăra celor aflaţi la putere. Ba mai mult, Petrescu îl aseamănă pe Barbu cu juriştii care au terminat facultatea la Herculane, spunând despre acesta că a venit ca turist în Gorj şi s-a întors la Bucureşti ca senator.

Senatorul Tudor Barbu nu mai este recunoscut ca politician de către foştii săi colegi de la PP-DD. Prim-vicepreşedintele PP-DD, Ilie Petrescu, spune că Barbu nu este un om al Gorjului în ciuda tupeului cu care face declaraţii pe posturile de televiziune. „Tudor Barbu nu este un om al Gorjului. El are aere de bucureştean dar nu cunoaşte problemele celor care vând în piaţă şi câştigă 500-600 de lei/lună. Chiar dacă pe la posturile de televiziune face fiţe cu tupeul care îl caracterizează, nu va fi niciodată unul de-al gorjenilor. Barbu poate avea probleme în Covasna, dar nici pe departe în Gorj”, a declarat Ilie Petrescu.

Prim-vicepreşedintele PP-DD Gorj îl aseamănă pe Barbu cu unul dintre cei care au terminat facultatea la Herculane şi se consideră mari jurişti. „Nu-l recunosc pe Barbu nici ca senator, nici ca politician. Pot spune despre el doar că este un om care a trecut prin Gorj aşa cum se zice despre cei care au terminat facultatea la Herculane, „pleci turist şi vii jurist”. La fel şi Barbu a venit turist şi s-a întors senator. Mai veniseră cu el vreo trei-patru turişti-jurişti care îi spuneau mereu că e cel mai bun. Eu mereu i-am spus în faţă că pentru a reprezenta Gorjul trebuie să cunoască întreg judeţului”, a mai precizat Petrescu, într-un interviu la Radio Infinit. Tudor Barbu nu a putut fi contactat pentru o replică la cele spuse de Petrescu.

MANDAT

Ilie Petrescu este convins că acesta este primul şi ultimul mandat de parlamentar de Gorj al lui Tudor Barbu. „Este primul şi ultimul mandat la Gorj al lui Tudor Barbu. Sunt convins că nu va mai candida în Gorj niciodată, iar dacă o va mai face va avea o mare surpriză”, a declarat Ilie Petrescu.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: