Ilie Petrescu: Vom cere bani de la Simona Man

Curtea de Apel Craiova a decis că Ilie Petrescu şi ceilalţi trei foşti consilieri locali de la Motru şi-au pierdut mandatele ilegal în anul 2014. Într-un interviu acordat la Radio Infinit, Ilie Petrescu a spus că o va chema în instanţă pe Simona Man, cea care conducea PPDD la momentul respectiv, pentru a-şi recupera banii pe lunile pierdute de mandat. Asta întrucât partidul a fuzionat cu UNPR, iar UNPR cu PMP.

Rep.: Aţi câştigat procesul cu PPDD. Ce veţi face acum?
I.P.: Am câştigat cu PPDD şi vom căuta un executor pentru drepturile băneşti pe care trebuie să le primim noi, cei patru, conform instanţei. Fiecare am de încasat în jur de 1500 de lei. În total ar fi de plătit vreo 6000 de lei la toţi, plus cheltuieli de judecată.

Rep.: Care a fost motivaţia instanţiei?
I.P.: Instanţa a arătat că ne-am pierdut mandatele ilegal. Cred că domnul Filip de la Rovinari a greşit. La vremea respectivă, i-am spus şi lui, şi domnului Pungan că fac o greşeală mare datorită unei decizii de la Bucureşti, care nu mi s-a părut oportună. În plus, ei au mai făcut şi o altă greşeală, au vacantat posturile înainte de a ne exclude pe noi, ori instituţia unui partid e ca şi instituţia unde lucrezi, la locul de muncă. Trebuiau să ne întrebe care sunt cauzele, dar ei au făcut o excludere fără prezenţa noastră.

Rep.: PPDD nu mai există, UNPR a fuzionat cu PMP. Cui veţi cere banii?
I.P.: Aici e o problemă. Cert este că am câştigat, ne-a venit de la Curtea de Apel decizia. Ne vom îndrepta spre PMP, UNPR, nici nu ştiu bine spre care partid, dar cred că până la urmă îi vom cere banii Simonei Man pentru că ea a fost cea care a luat decizia excluderii. O vom acţiona în instanţă şi îi vom cere să ne plătească din propriul buzunar şi daune morale.

Vizualizări: 1,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: