În arest pentru distrugerea unui autoturism

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Turceni au dispus reţinerea pe timp de 24 ore a doi suspecţi, învinuiţi de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi port de armă albă în locuri publice

În noaptea din 02/03.09.2011, orele 03:30, poliţişti din cadrul  Poliţiei oraşului Turceni s-au sesizat din oficiu despre faptul că, B.I., 33 ani, din comuna Butoieşti, judeţul Mehedinţi şi L.V.I., 20 ani, din oraşul Turceni, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi cu P.I.M., 33 ani, din aceeaşi localitate au provocat scandal public într-un local şi în afara acestuia.

De asemenea  B.I. l-a ameninţat cu o sabie pe P.I.M. şi împreună cu L.V.I. au distrus ulterior elemente de la un autoturism, aparţinând aceleiaşi persoane, creând un prejudiciu în valoare de 700 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, distrugere şi port fără drept de armă albă în locuri publice, arma fiind ridicată în vederea cercetărilor.

Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus  măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 ore a celor două persoane, în cursul zilei  de  03.09.2011 aceştia fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa a dispus faţă de cei doi învinuiţi măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu fără încuviinţarea procurorului pe o perioadă de 29 de zile.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: