În celulă după ce au jefuit firma la care lucrau

Poliţiştii au identificat suspecţii unui furt sesizat în data de 17 octombrie a.c. . Cei 2 tineri, suspectaţi ca au sustras unelte evaluate la suma de 12.500 lei, chiar de la firma la care erau angajaţi, sunt cercetaţi în stare de reţinere de către poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie Rurală Tg. Jiu.

În ziua de 17 octombrie 2011, orele 16:00, angajatul unei societăţi comerciale din Slatina, i-a sesizat pe poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Tg. Jiu, despre faptul că, în perioada 14-17 octombrie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, într-o clădire dezafectată din comuna Stăneşti, unde erau depozitate diverse materiale de lucru ale firmei, iar de aici au sustras un generator electric, un combipercutor şi un polizor unghiular, valoarea prejudiciului cauzat fiind estimată la suma de aproximativ 12.500 lei.

Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt 2 angajaţi ai societăţii prejudiciate, E.M., de 19 ani şi E.I.L., de 20 ani, ambii din comuna Stoina, judeţul Gorj. S-a constatat că în noaptea de 16 spre 17 octombrie a.c., cunoscând că imobilul unde sunt depozitate bunurile nu era asigurat cu pază, cei doi suspecţi au pătruns în interior, iar de aici au sustras bunurile amintite, pe care, ulterior, le-au transportat cu un autoturism condus de către E.M., la domiciliul lor.

Joi, 27 octombrie a.c., cei doi suspecţi au fost depistaţi şi conduşi la sediul secţiei de poliţie. Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea acestora, pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Astăzi, 28.10.2011, poliţiştii îi vor prezenta pe suspecţii E.M. şi E.I.L., cu propunere de arestare preventivă pentru comitere infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: