Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încă 2 săptămâni de așteptare pentru Avram Iancu

Momentul în care va intra în apă sportivul din Valea Jiului pentru a încerca să traverseze Canalul Mânecii fără costum de protecție rămâne în continuare o necunoscută. Avram Iancu ar fi trebuit să înoate până pe 31iulie, însă organizatorii nu i-au permis să își riște viața din cauza condițiilor meteo. Nici el și nici alți temerari din lumea întreagă nu au fost lăsați să intre în apă, ieri Iancu aflând că a fost programat pentru mijlocul lunii ca perioadă orientativă în care ar putea să încerce pentru a treia oară să traverseze Canalul. Data exactă depinde însă de condițiile meteo, până atunci sportivului nerămânându-i decât să se antreneze.

„Aspecte de la "ședința" unde am fost convocat de către pilotul meu! În urma evidențelor, el a luat o decizie fermă, în consens ! NU voi înota în extra tide ( spring tide) când intensitatea curenților este maximă. M-a reprogramat în tide-ul următor, 1o - 16 august, data probabilă a înotului 12 - 13 august. Azi am început o nouă etapă de antrenament intens și, vă asigur că mă simt excelent”, a menționat Avram Iancu pe contul său de Facebook, textul fiind pus alături de fotografii prin care ilustra cele scrise în mesaj.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: