Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Informaticienii din secţiile de votare, desemnaţi de Inspectoratul Şcolar

Aproximativ 10% dintre primarii gorjeni au desemnat pentru secţiile de votare speciale diferite persoane din cadrul primăriilor care nu aveau habar să folosească calculatorul şi camera web. Din acest motiv, reprezentanţii instituţiei Prefectului au decis să organizeze o întâlnire cu primarii la începutul săptămânii viitoare. Informaticienii vor fi profesori de informatică desemnaţi de Inspectoratul Şcolar Gorj.

În loc de informaticieni, primarii îşi aleseseră fie un contabil, un secretar sau un alt angajat care să monitorizeze desfăşurarea procesului de vot. “Unii primari nu au înţeles modul de desemnare al persoanelor care vor folosi echipamentele informatice şi camera web şi au numit diferiţi angajaţi din primărie care nu ştiau cum să procedeze în cazul în care se blochează calculatorul şi se stochează informaţia“, a declarat Liviu Andrei, prefectul judeţului Gorj. Primarii vor fi nevoiţi să încheie protocoale de colaborare cu Inspectoratul Şcolar, avizate de către Prefectură, prin care îşi vor asuma toată responsabilitatea pentru desfăşurarea procesului de vot. Începând de luni 10 echipe, formate din câte 2 membri, un reprezentant al instituţiei Prefectului şi unul al Inspectoratului Şcolar vor efectua controale la secţiile de votare speciale din judeţ.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: