Interes crescut pentru un post în Directoratul CE Oltenia. „Am fost rugat să candidez”

Luni, 18 septembrie, este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru cele două posturi de membru în Directoratul CE Oltenia. Firma de recrutare susţine că posturile bănoase au stârnit interesul a „numeroşi candidaţi”.

Este vorba de posturile ocupate în prezent interimar de directorii Adriana Luminiţa Popescu şi Dan Vasile. De recrutarea celor doi membri ai Directoratului CE Oltenia se ocupă societatea Pluri Consultants din Bucureşti. Mădălina Popescu, reprezentantul firmei de recrutare, spune că „este un proces de recrutare care a stârnit interesul a numeroşi candidaţi”.

Selecţia candidaţilor în vederea întocmirii listei scurte va avea loc în perioada 26 septembrie-4 octombrie, selecţia finală urmând să aibă loc în 20-27 octombrie.

Pisc: Nu vreau. Îmi văd de treabă

Prin CE Oltenia s-a vehiculat ideea că postul de director pe parte economică ar fi râvnit de Constantin Bălăşoiu, directorul Termo Işalniţa, acesta fiind de altfel şi cel mai bine cotat pentru acest post. Şi Daniel Pităroiu, consilier al directorului general Sorinel Boza, ar fi vrut această poziţie, dar ar fi renunţat pentru că nu avea susţinerea necesară. Adriana Popescu nu ar vrea să participe la selecţie, dorind să revină pe postul de director la Direcţia Economică. În ceea ce priveşte postul de membru în Directoratul CE Oltenia pentru care se cer studii tehnice s-au vehiculat numele directorilor Ion Pisc de la Termo Rovinari şi Dan Vasile, şeful Termo Craiova II.

Ion Pisc spune că nu şi-a depus candidatura, deşi i-au cerut colegii să participe. „Se vehiculează mereu. Mi s-a spus de câţiva ani. Am fost chiar rugat de oameni din energie să candidez. Sunt dorinţe ale unora, nu e dorinţa mea. Nu am vrut de 5 ani de când e CEO şi nu vreau nici acum. Eu o să-mi văd de treabă. Şi cine e acolo să-şi facă treaba şi voi colabora mereu. Punctul de vedere mi-l voi spune faţă de oricine”, a explicat Ion Pisc.

Vizualizări: 5,202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: