Investiţie de opt miliarde, zburată de vânt

Primăria Logreşti este una dintre cele care s-au bucurat de alocări de fonduri guvernamentale luna trecută, aşa cum s-a întâmplat cu mai toate primăriile PSD şi PNL. Lucrări de luat ochii electoratului sunt în derulare în mai toate comunele, dar fiind făcute pe fugă, ca să se vadă repede ceva, sunt făcute de mântuială. La Logreşti, un vânticel puţin mai tare a spulberat o investiţie de opt miliarde de lei.

Primarul din Logreşi a primit din fondul de rezervă bugetară al guvernului nu mai puţin de opt miliarde de lei pentru acoperirea unor tarabe din târgul din localitate. Nu mai punem la socoteală că la aşa fonduri se putea face mai mult decât un acoperiş, dar într-un pur spirit românesc am fi putut spune „bun şi ăla“. Numai că acoperişul a fost luat de vânt duminică dimineaţa, astfel alegându-se praful de investiţia de opt miliarde de lei. Bucăţi mari de acoperiş au ajuns în curtea unui localnic, extrem de supărat pe primar pentru că, spune el, lucrările au fost făcute de mântuială.

Primarul PSD Ion Băluţă nu a fost de găsit ieri la locul incidentului, cei prezenţi spunând că a plecat atunci când a văzut că vine presa. Consilierul local cu acelaşi nume, Ion Băluţă, dar care reprezintă Partidul Democrat Liberal, a acuzat însă primăria că s-a grăbit să facă lucrarea pentru a impresiona electoratul şi din această cauză acoperişul a fost prost făcut.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: