Iohannis, invitat la Târgu Jiu

Klaus Iohannis va fi invitat la inaugurarea stadionului din Târgu Jiu. Alături de el, vor primi invitații din partea municipalității toți parlamentarii din Oltenia și toți primarii din județul Gorj. Noua arenă va fi inaugurată pe 26 octombrie cu un meci amical între foste glorii ale fotbalului românesc, urmat de o partidă oficială din liga a doua.

În acest zile, autoritățile și Clubul Pandurii fac demersurile pentru ca stadionul să fie omologat. Acest lucru ar urma să se întâmple pe 17 octombrie. Între timp, primarul Marcel Romanescu face lista de invitați. Printre ei, chiar și președintele României. “Îmi doresc să taie panglica și acel suporter care a însoțit echipa și are acum la 80 de ani. A fost pe toate stadioanele din țară. Va mai fi cel mai promițător jucător pe care îl are Pandurii, un copil. Ei vor tăia panglica. Voi invita toți parlamentarii de Gorj. Ținând cont de dimensiunea acestui obiectiv, mă gândesc să invit toți parlamentarii din Oltenia. Voi aloca o lojă special pentru ei. Voi invita și toți primarii din județul Gorj. Inclusiv președintelui României îi voi adresa o invitație”, a explicat primarul Romanescu.

Protocolul de predare-primire a stadionului a fost semnat și la Ministerul Dezoltării și urmează ca documentul să ajungă la Târgu Jiu. Stadionul modern va fi inaugurat pe 16 octombrie. „Săptămâna viitoare, voi ști exact cine ocupă portofoliile de miniștri. Mai aștept până luni. Cei de la Pandurii vor avea patru loje unde vor face invitații pentru membrii asociați, Consiliul Local, Consiliul Județean, CEO, USMO. Pentru celelaște 13 loje va face Primăria invitații. Înainte de meci, va fi un meci amical, demonstrativ, între fostele glorii ale Naționalei României, Adrian Ilie, Belodedici, Pițurcă și alte nume și o echipă a gloriilor Clubului Pandurii din trecut. Va fi un meci pentru inaugurare. După care, urmează meciul oficial între Pandurii Târgu Jiu și U Cluj”, a mai transmis Marcel Romanescu.

Ultima dată, președintele României a ajuns în Gorj în 2016. Vizita sa de atunci s-a încheiat cu o gafă memorabilă, când Iohannis s-a așezat pe un scaun de la Masa Tăcerii și s-a lăsat fotografiat.

Vizualizări: 1,685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: