Ion Bură şi campioana Alina Butnariu vor preda dezvoltare fizică

Pentru sportivii din Târgu Jiu, dar şi pentru tinerii care vor să facă sport sau să se pregătească pentru examene sportive, se anunţă o premieră în Târgu Jiu, şedinţe de dezvoltare fizică. Profesori vor fi antrenorul federal Ion Bură, de la CS Pandurii Târgu Jiu, şi multipla campioană naţională Alina Butnariu, de la acelaşi club.

La mijlocul lunii decembrie vor începe la Târgu Jiu o serie de şedinţe de dezvoltare fizică adresate tinerilor, atât celor care vor să facă sport, dar şi celor care se pregătesc pentru examene care implică probe sportive. Cursurile vor fi predate de antrenorul de atletism Ion Bură, de la CS Pandurii Târgu Jiu, şi de eleva sa, multipla campioană naţională a României, Alina Butnariu, de asemenea sportivă a clubului Pandurii Târgu Jiu.

Aceştia au anunţat că, din data de 15 decembrie, se vor ocupa de pregătirea specială de care au nevoie copiii pentru o mai bună dezvoltare fizică, dar şi şedinţe pentru slăbit și sănătate pentru toți cei care doresc să afle cum pot să se menţină în formă.

Antrenorul Ion Bură a precizat că îi aşteaptă la pregătire şi pe cei tineri, care au nevoie de îndrumare pentru examenele sportive pentru licee cu profil militar sau academia de poliţie.

Vizualizări: 2,549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: