Ion Fugaru: Candidez la funcţia de preşedinte al PDL Târgu Cărbuneşti

Ion Fugaru şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al organizaţiei PDL de la Târgu Cărbuneşti. Fugaru susţine că în câteva zile va prezenta un document care va anula toate deciziile de excludere din PDL Gorj. Ba mai mult, îi recomandă lui Dan Vâlceanu să nu-i împiedice candidatura, pentru că va apela din nou la justiţie.

Rep.: Vă judecaţi cu PDL Gorj pentru excluderea din partid. În ce stadiu va aflaţi?

I.F.: Stadiul este încă în curs de judecată, eu sunt în continuare membru PDL, chiar dacă unii nu vor să recunoască. Acum sunt pe faţă în proces cu PDL la Tribunalul Gorj, plus plângerile penale împotriva celor care conduc organizaţia şi o conduceau la momentul în care au adoptat o decizie ilegală. În câteva zile voi prezenta documentul care atestă acest lucru şi până la obţinerea unei hotărâri definitive şi irevocabile sunt membru al PDL.

Rep.: Vreţi să spuneţi că veţi reveni inclusiv pe funcţia de consilier local?

I.F.: Voi reveni în PDL cu acte în regulă. Voi obţine un document de la Tribunalul Gorj care suspendă toate deciziile. În februarie voi reveni pe funcţia de consilier local, iar dacă se va menţine calendarul aşa cum a fost stabilit de organizaţia judeţeană, adică pe 9 februarie să aibă loc alegeri la Târgu Cărbuneşti, voi candida la funcţia de preşedinte. Au ocazia să candideze şi alţii, dar acum când e vorba de decizia Curţii Constituţionale trebuie să se respecte statutul. M-am luptat la Curtea Constituţională, iar Curtea Constituţională a adoptat Decizia nr. 530 pe care mulţi conducători de partide nu şi-o doreau.

Rep.: Credeţi că actuala conducere a PDL Gorj vă va accepta candidatura?

I.F.: Trebuie să o accepte. Domnul Vâlceanu poate să spună ce doreşte, eu nu am treabă cu dumnealui. Dânsul este preşedintele organizaţiei judeţene şi trebuie să se conformeze normelor statutului. Dacă vrea să împiedice lucrurile, n-are decât s-o facă şi ne vom târî pe holurile tribunalului.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: