Ion Rușeț și-a găsit partid

Fostul senator PDL Gorj, Ion Rușeț, acum consilier al Directoratului CE Oltenia, și-a găsit partid. Partidul Mișcarea Populară l-a prezentat luni într-o conferință de presă la Târgu Jiu. Rușeț este apolitic de câțiva ani, după despărțirea de ALDE Gorj.

Rușeț și-a explicat decizia. "Aici am găsit un colectiv de oameni responsabili, cu care consider că sunt compatibil și cu care consider că pot face treabă", a spus Ion Rușeț. Acesta a precizat că un alt motiv este candidatura lui Theodor Paleologu la alegerile prezidențiale, pe care îl consideră cel mai bun candidat. "Consider că este necesar să ne unim pentru a-l sprijini așa cum trebuie pe Theodor Paleologu", a spus Rușeț.

Președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, a spus că fostul senator este o achiziție "destul de bună", pentru că Rușeț este o persoană "destul de cunoscută în județul Gorj și destul de apreciată". 

Ion Rușeț consideră că Partidul Mișcarea Populară este "un partid lipsit de toxicitate", căruia nu i se poate reproșa nimic și care și-a onorat promisiunile electorale. "Cred că am stat destul pe margine, cred că a venit timpul să mă implic", a mai spus Rușeț. (A.A.)

Vizualizări: 3,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: