Ion Rușeț, susținut de Ciurel în problema biletelor de tratament

În războiul dintre sindicaliști, Laurențiu Ciurel îl susține pe prim-vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie! Administrația CEO și sindicatele, dar și sindicaliștii între ei, au puncte de vedere diferite atunci când vine vorba despre propunerile pentru acordarea biletelor de odihnă și tratament. Laurențiu Ciurel spune că de la început a vrut ca fiecare angajat să-și ia singur bilet, în timp ce o parte din sindicate a dorit reluarea licitației.

Dar, sunt și sindicaliști care spun că administrația a solicitat reluarea licitației, iar ei au optat pentru varianta în care angajații își caută singuri agenții de turism.   “Puteți vedea în procesul verbal, noi am cerut ca fiecare angajat să-și ia singur bilet, iar administrația a vrut reluarea licitației”, a declarat Constantin Mitrescu. Pe de altă parte, prim-vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie (FNME) Ion Rușeț a declarat că sindicatele vor o nouă licitație!!

Managerul CEO îl susține, prin declarațiile sale, pe Ion Rușeț. “Am spus clar că nu se reia nicio licitație. Se va întâmpla în așa fel încât persoana care vrea să plece își va identifica și va veni la administrație cu mai multe oferte de la mai multe agenții și vor hotărî împreună cu administrația și sindicatul oferta cea mai ieftină și cea mai bună. Asta am propus de la bun început. Vreau să facem până la sfârșitul lunii mai”, a declarat Ciurel.

Intervine și șeful pe Resurse Umane de la Divizia Minieră, Constantin Lăzăroiu, care spune că sindicaliștii nu s-au înțeles între ei. “Au fost două variante, o nouă procedură de achiziție pe care a propus-o domnul director și a doua variantă de susţinută de sindicate, de reluarea procedurii. Sindicatele nu au avut punct de vedere unitar”, a declarat Lăzăroiu.

Vizualizări: 310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: