Ion şi ai lui

Mihai Gâdea şi Antena 3 mi-au făcut sesizare la CNCD. Aparent, le discriminez fanii. Și spun despre ei că sunt bătrâni. Am mai explicat o dată că nu consider că psihopații prezenți la mitingurile Antenei 3 sunt reprezentativi pentru bătrânii din România, dar mă rog, n-a contat, CNCD-ul m-a invitat pe la sediu. Așa că am zis să mă documentez.

”73,9% dintre telespectatorii Antenei 3, în intervalul de maximă audiență, au vârste de peste 55 de ani. O cifră foarte apropiată o are România TV (73,4%).” (Forbes)

Când ai fost deja spălat o dată pe creier, în comunism, este mult mai ușor să vină Voiculescu și Ghiță și să te mai spele iar și iar, la nesfârșit, până faci un bine tuturor (inclusiv ție, poate mai puțin lor și PSD-ului) și mori. Deși PSD-ului n-aș zice, că cu ăia s-a demonstrat deja că poți vota și postmortem.

Bătrânii ăștia sunt zombii României moderne. Doar că nu se hrănesc cu creiere, ca-n filmele americane, ci cu rahat. Rahat regurgitat la nesfârșit de vacile de la Antena 3 și RTV. Dați câte o farfurie de rahat, să ajungă la toată lumea! Glumeam, nu vă impacientați, ajunge oricum. Antena 3 și RTV sunt fabrici de rahat uluitoare, nu putem noi să mâncăm cât pot ei produce. Mai nasol este că telespectatorii lor au drept la vot, asta și pentru că psihiatria în România este un domeniu la fel de străin cetățenilor precum fizica cuantică.

Acum să vină statul român și să mă amendeze că, uite, i-am discriminat pe votanții criminalului de Iliescu.

Chiar așa! Apropo de Iliescu... Criminalul a declarat ieri că ”nu înțelege cui îi folosește dezgroparea trecutului”. Dragul nostru criminal odios, în primul rând vreau să-ți spun eu cui N-O să-i folosească: ție! Pentru că o să intri la pușcărie dacă dosarul va fi corect instrumentat de data asta și o să împarți celula cu Vișinescu. Cu puțin noroc, și pedeapsa. Iar de folosit o să ne folosească nouă, tuturor. Pentru că nu știu de ce am impresia că PSD-ul nu poate muri înainte să moară creierul-rău din spatele lui. Și nici atâtea milioane de bătrâni spălați pe creier care încă votează cu PSD nu-și pot reveni din starea de amorțeală, lipsită de spirit critic, până când vraja nu va fi ruptă de condamnarea sau moartea lui Iliescu. Să-i facă ceva, numai să nu-l mai vadă babele la televizor, că prind curaj.

Vizualizări: 622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: