Iordache: „Nu-mi convine situaţia în care am adus clubul!”

Ilie Iordache a fost jucătorul meciului la partida cu Universitatea Craiova. Jucătorul pare să fie în revenire de formă la Pandurii, formaţia unde a evoluat cel mai bine şi spune că se simte deranjat deja de desele remarci care se fac la adresa sa şi mai ales de popularitatea de care se bucură, în sens negativ evident.

Jocul cu Universitatea a fost la un pas de a nu se disputa din cauza lui Ilie Iordache, iar acesta a trăit momentele premergătoare partidei în incertitudine la fel ca şi colegii de echipă.

Iordache regretă

Iordache spune că el şi colegii au fost asiguraţi că meciul din ultima etapă se va juca, dar nu au ştiut asta până în ultimul moment. „Domnul preşedinte ne-a asigurat că vom juca în continuare în Liga I şi noi am fost mai liniştiţi. Bineînţeles că nu am ştiut sigur dacă se va juca meciul cu Craiova până în ultimul moment cu toate că era foarte important ca să jucăm cu ei. Şi cred că nici ei nu voiau să nu se joace pe teren. Noi ne-am dorit foarte mult victoria şi am dat totul pe teren pentru a o obţine”, a spus Iordache referitor la neprogramarea iniţială a echipei Pandurii la meciul cu Craiova. Iordache spune că şi-ar dori să se finalizeze mai repede cazul conflictului cu Dinamo în care el este implicat. „Nu comentez acest caz, dar şi mi-aş dori din tot sufletul să se termine odată pentru că s-a vorbit prea mult de mine şi evoluţiile mele nu au fost cele mai bune în tot acest timp”,  a spus Iordache precizând că se simte deranjat de situaţia creată din cauza sa: „Nu-mi convine situaţia în care am adus clubul şi poate mă simt şi eu prost că s-a ajuns aici. Neînţelegerile care au fost în trecut au dus la aceste lucruri. Nu are rost să mai dezgropăm morţii acum, sunt la Pandurii.  Jucăm acum cu toţii pentru Pandurii şi trebuie să ne facem datoria pentru echipă şi să o scoatem din zona aceasta de clasament. Pandurii e o echipă bună în acest moment şi noi suntem buni dacă jucăm aici”.

Cazul Iordache nu s-a încheiat

Pandurii plătesc eşalonat rate celor de la Dinamo pentru datoria din dosarul Ilie Iordache dar acest caz este departe de a se fi încheiat. Preşedintele gorjenilor susţine în continuare că are de recuperat bani de la Dinamo şi speră ca şi membrii comisiilor LPF să se convingă de acest lucru. Marin Condescu  continuă războiul declaraţiilor cu cei din "Ştefan cel Mare" în speranţa că va recupera banii pe care nu consideră că Pandurii trebuia să-i plătească. "Referitor la litigiul cu Iordache, avem în instanţa civilă o hotărâre de care comisiile nu au vrut să ţină cont. Nu poţi să faci justiţie paralelă, problema se va soluţiona. Noi trebuie să primim 500 000 de euro, nu să dăm", a spus Condescu ieri la Sport.ro deşi a plătit deja prima tranşă din datoria către Dinamo, în caz contrar Pandurii riscând neprogramarea.

„Nu comentez acest caz, dar şi mi-aş dori din tot sufletul să se termine odată pentru că s-a vorbit prea mult de mine şi evoluţiile mele nu au fost cele mai bune în tot acest timp”

Ilie Iordache

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: