Iordache: „Nu vreau să plec de la Pandurii, vreau să-mi recuperez banii!”

Ilie Iordache s-a antrenat şi în luni seara cu Pandurii, chiar dacă se află în litigiu cu clubul pentru recuperarea unor restanţe financiare. Jucătorul susţine că Panduri  nu i-au plătit banii promişi la transferul sau de la Dinamo la Târgu Jiu, în timp ce conducerea clubului susţine contrariul. Preşedintele Marin Condescu a dat asigurări că jucătorul nu are nici o restanţă de încasat şi spune că plăţile sunt la zi către toţi jucătorii din lot.

Aflat în litigiu cu clubul Pandurii, Iordache a recunoscut abia la începutul acestui an că a depus un memoriu la federaţie, deşi acesta fusese depus în cursul lunii decembrie. Jucătorul a precizat că nu şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la Pandurii, ci a depus un memoriu doar pentru a putea să-şi recupereze banii pe care el consideră că îi mai are de primit. Memoriul depus de Iordache se va judeca marţi la Comisia pentru Statutul Jucătorului, Iordache  susţinând că banii pe care preşedintele clubului spune că i-a primit sunt din primele pe anul 2008: „Marţi se va judeca memoriul depus de mine la federaţie. Eu nu am depus memoriu ca să plec de la Pandurii, ci doar pentru a-mi recupera nişte bani. De aceea joc şi de aceea mă pregătesc, pentru bani, dar problema este că dacă am ajuns să ne judecăm, probabil că nu vor să-mi dea banii deloc. Nu vreau să-l contrazic pe domnul Condescu când spune că sunt la zi cu plăţile, dar eu am semnat când am venit de la Dinamo un contract foarte clar şi nu am primit acei bani. Domnul Condescu spune acum că cu toate primele pe care le-am luat de anul trecut se acoperă acea sumă, dar de fapt se caută beţe în roate”.

Iordache a mai precizat luni că nu a purtat discuţii cu oficialii de la Rapid în vederea unui transfer şi că sunt doar speculaţii pe seama legăturii sale cu impresarul Florin Manea: „Eu nu am discutat cu nimeni de la Rapid să plec la acea echipă, dar se face legătura probabil cu impresarul meu care este Florin Manea. Oferte sunt şi multe echipe sunt interesate de mine şi din prima ligă de aici, dar şi de afară. În primul rând eu vreau să-mi primesc banii de aceea am depus memoriu. Eu am depus memoriul încă de anul trecut şi nu am primit de atunci nici un ban. Deci e clar că nu vor să-mi dea banii. Mie nu-mi convine acest lucru şi dacă se ajunge la astfel de lucruri, probabil că mă voi gândi mai serios dacă mai vreau să mai continui la Pandurii”.

Ilie Iordache a fost transferat la pandurii Târgu Jiu în vară la insistenţa fostului antrenor Eugen Neagoe, acesta fiind până atunci împrumutat la pandurii de la clubul bucureştean.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: