Iordache se vrea din nou primar la Turceni

Ion Iordache, fostul primar al oraşului Turceni, va candida pentru un nou mandat în anul 2016. Dian Popescu, copreşedintele PNL Gorj, a făcut ieri această afirmaţie, care a fost confirmată de fostul primar Iordache care a declarat că regretă pe mâinile cui a lăsat primăria. Actualul primar, Dumitru Gâlceavă, a ţinut să precizeze că e dreptul fiecăruia să candideze la primărie şi că nu înţelege de unde atacul celor doi lideri politici asupra lui.

Fostul primar al localităţii Turceni, Ion Iordache, este susţinut de liderul PNL Gorj, Dian Popescu, pentru o nouă candidatură. Dian Popescu a declarat ieri că Iordache, în calitatea sa de preşedinte al PNL Turceni, va fi şi candidatul partidului la alegerile locale din 2016. „Deocamdată domnul Iordache este preşedintele filialei PNL Turceni, ca atare domnul Iordache în acest moment, în această poziţie, va fi candidatul PNL  la primăria Turceni, iar domnului Gâlceavă îi transmit că PNL ştie ce are de făcut şi că trebuie să se alinieze partidului”, a declarat Dian Popescu, copreşedintele PNL Gorj.

Ion Iordache nu a fost luat prin surprindere de declaraţiile liberalului şef, ba mai mult a declarat că va candida pentru funcţia de primar fiindcă a făcut o greşeală când a plecat din fruntea primăriei. „Da, am acest gând, îmi doresc să revin la primăria Turceni în calitate de primar, pentru că eu consider că am făcut o greşeală când l-am susţinut pe actualul primar. Îmi reproşează oamenii pe stradă că l-am pus pe acest om în fruntea primăriei, e păcat de localitatea asta”, a declarat Ion Iordache, fostul primar din Turceni.

REACŢIE

Actualul primar din Turceni, Dumitru Gâlceavă, nu a dorit să comenteze prea mult afirmaţiile celor doi oameni politici, spunând doar că el nu trebuie să dea socoteală în faţa lor pentru activitatea din fruntea primăriei. „Eu lucrez pentru oamenii din localitate, nu pentru Iordache sau Dian Popescu. Nu sunt decât declaraţii politice sau de campanie electorală, dacă tot vrea să candideze, e dreptul lui”, a declarat Dumitru Gâlceavă, primarul din Turceni.

Vizualizări: 335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: