Iordănescu jr., ofertat să antreneze pe stadionul „Anghel Iordănescu“

Edward Iordănescu, antrenorul CS Pandurii Târgu Jiu, are oferte de la FC Voluntari. Pandurii a terminat sezonul regulat pe locul 4, iar antrenorul vorbeşte despre posibilitatea participării în Europa League. Iordănescu a evitat însă să dea un răspuns cu privire la continuarea cu Pandurii, zvonurile privind ofertele şi salariile oferite fiind mai avantajoase deocamdată.

Dacă FC Voluntari va reuşi să îl aducă pe Edi Iordănescu pe banca echipei, acesta ar putea să antreneze în viitor pe stadionul care poartă numele tatălui său, ”Anghel Iordănescu”.

Fiul selecţionerului României nu a vorbit despre oferta făcută de FC Voluntari pe un salariu de 15.000 de euro, dar a făcut-o Narcis Răducan, preşedintele CS Pandurii. FC Voluntari este singura echipă din campionat fără victorie. "Sunt mai multe echipe care îl doresc. Este şi normal, în momentul în care lumea te apreciază şi ai rezultate. Edi are oferte concrete şi nu doar de la Voluntari. Are oferte concrete şi din străinătate, din două locuri, dar a decis să rămână şi vrea să-şi pună amprenta asupra a ceea ce face aici. A început o muncă foarte bună în iarnă, o continuă cu acelaşi succes şi sperăm să o şi concretizăm. Până la urmă, trebuie să rămâi cu ceva", a spus Răducan, la "Digi Sport Special".

Edi Iordănescu a preluat conducerea tehnică a Pandurilor la mijlocul sezonului trecut şi, în paralel cu salvarea echipei de la retrogradare, a calificat echipa în finala Cupei Ligii, pierdută în faţa Stelei.

În actuala ediţie de campionat, gorjenii au pierdut doar două meciuri, la fel ca liderul Astra Giurgiu şi campioana Steaua. Conducerea lui FC Voluntari i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Edi Iordănescu. Ilfovenii ar fi oferit un salariu mare, 15.000 de euro pe lună, însă se lovesc de clauza de reziliere pe care acesta o are la Târgu Jiu.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: