Iordănescu: Nu vreau să fac multe modificări la echipă

Antrenorul principal al CS Pandurii, Edi Iordănescu, nu vrea să facă multe schimbări în lotul echipei. Cel puţin asta a declarat presei. El s-a apucat de treabă la Pandurii, echipa este aproape de retrogradare, dar Iordănescu visează la Cupele Europene.

„Vom încerca să construim sezonul următor. Ne dorim un loc cât mai sus şi de ce nu în Cupele Europene“, a spus Iordănescu. Şi nu doar el speră la Europa. Portarul Răzvan Stanca are încredere că Pandurii îşi va reveni.  "Nu este ce ne-am propus, sper să reglăm din mers, pentru că Pandurii este o echipă valoroasă și ar fi păcat să n-ajungem cel puțin în cupele europene" -  a spus Răzvan Stanca pentru Dolce Sport.

Iordănescu a confirmat că sunt mulţi jucători aflaţi la final de contract şi ar putea pleca gratis de la echipă. În acelaşi timp există interes pentru jucători precum Mihai Roman sau Paul Anton, care ar fi doriţi în Ghencea. „Există o serie de jucători care sunt pe final de contract, sperăm să rezolvăm aceste probleme. Există poate interes pentru unul sau doi, vom vedea, există şi nevoie pentru completarea lotului cu câţiva jucători. Nu doresc să fac multe modificări, este grupul pe care mă bazez şi am încredere“, a mai declarat antrenorul.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: