Îşi testează forţele cu Turda şi Timişoara

Energia Pandurii se pregăteşte intens de startul returului. Gorjenii organizează de azi un turneu amical puternic cu Turda şi Timişoara.

Elevii lui Andrieş au trecut momentan peste partea de încărcare fizică, iar testele cu Turda şi Timişoara le vor arăta cât de pregătiţi sunt pentru retur.

Amicale la Tg-Jiu

După o vacanţă de două săptămâni şi o pregătire fizică care a durat tot atâta timp, Energia revine la joc. Andrieş vrea ca elevii săi să fie gata pentru startul returului de pe 25-26 ianuarie aşa că îi va analiza serios în amicalele cu Potaissa Turda şi Poli Timişoara. Tringhiularul de la Tg-Jiu începe astăzi de la ora 17:30 cu meciul dintre Energia şi Timişoara şi se încheie sâmbătă. „În cele două meciuri vom încerca să ne descărcăm, vom pune accent tot pe perioada fizică, ne vor interesa şi rezultatele dar e important să vedem unde suntem la nivel de pregătire. Din fericire nu avem nici un accidentat, sper să continuăm la fel pentru că acest început de retur este foarte dificil şi important. Punem accent pe rezultate, trebuie să avem moral bun, orice victorie te încarcă pozitiv”, crede Andrieş care îi poate folosi la aceste jocuri şi pe oamenii plecaţi până de curând la echipa naţională, Asoltanei, Acatrinei şi Şelaru.

Program turneu:

Azi ora 17:30 - Energia Pandurii Târgu Jiu – Poli Timișoara

Vineri, ora 16:00 - Poli Timișoara – Potaissa Turda

Sâmbătă, ora 11:00 - Energia Pandurii Târgu Jiu – Potaissa Turda

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: