ITM a făcut controale la SC Confecţia SA

O echipă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) a mers vineri în control la Confecţia în urma materialelor apărute în presa locală, ce prezentau condiţiile în care lucrează angajatele de acolo. Culmea este că persoana care a făcut publice neregulile, Cristina Sârbu, a fost mustrată de inspectori.

Inspectorii ITM au fost vineri în control la Confecţia după ce în presa locală au apărut mai multe materiale care descriau condiţiile mizere în care lucrează angajatele. Lidera de sindicat a fost apostrofată de inspectori. „Au venit în control cei de la ITM şi mi-au spus că îmi place să ies în presă. Nu ştiu ce au găsit şi dacă s-au luat măsuri”, a declarat Cristina Sârbu.

Mai mult decât atât, după ce a trecut controlul de la ITM, conducerea de la Confecţia a mai lut o decizie care nu este pe placul sindicatului. Angajatele de la Confecţia sunt obligate să muncească pe 15 august. „Directorul a luat decizia să cheme angajatele la muncă. Acestea nu vor să se ducă pentru că este zi liberă”.

George Romanescu, inspectorul şef al ITM Gorj, nu a putut fi contactat să ofere un punct de vedere cu privire la controlul făcut la SC Confecţia SA.

(A.F.)

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: