Iulian Popescu a depus jurământul de prefect

Iulian Popescu este noul prefect de Gorj. Acesta a depus jurământul astăzi, în cadrul unei ceremonii la care au fost prezenți primari, șefi de instituții, dar si fostul prefect de Gorj, Cristina Cilibiu.

"Aceasta zi este de mare însemnătate pentru mine și vreau să vă spun că trăim niște vremuri tulburi, vremuri în care timpul nu mai are răbdare cu oamenii și, de aceea, este greu să facem planuri, să vorbim despre ce avem de făcut de aici înainte. Dar singurele lucruri stabile rămân principiile și valorile de baza. Nu trebuie să uitam și să ne amintim în fiecare zi că principalul obiectiv este binele cetățeanului. Tot ceea ce facem împreuna este să urmărim garantarea securității, atât fizice, sanitare, sociale a cetățenilor, a mediului de afaceri, siguranța patrimoniului județului Gorj și promovarea valorilor culturale și identitare ale noastre. Trebuie să ducem județul Gorj în topul județelor din România, acolo unde-i este locul", a transmis Iulian Popescu.

Fostul prefect de Gorj a ținut să îl felicite și sa îi ureze succes în activitate: “Astăzi este o zi mare, o zi în care eu predau ștafeta și am încă o data ocazia să vă mulțumesc tuturor pentru colaborare și pentru sprijinul oferit. Vreau să îl felicit pe Iulian Popescu și să îi urez mult succes în activitate. Nu este ușor, nu este nici greu, dar sunt convinsă că vă fi o perioada în care se vor găși soluții și vă fi una de succes pentru Gorj”, a declarat Cristina Cilibiu.

La ședința au mai fost prezenți senatorul Ion Iordache și președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu. 

Tot astăzi, au fost numiţi ca subprefecţi ai judeţelor Galaţi şi Prahova – Iulian Iosif, respectiv Marius Soare.

Galerie foto




Vizualizări: 1,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: