Job în străinătate: Montator acoperişuri plătit cu 25 euro/oră

Montator acoperişuri sau mecanic de aviaţie. Sunt doar câteva din meseriile pentru care pot opta gorjenii care sunt în căutarea unui loc de muncă în străinătate. Angajatori din ţări precum Norvegia sau Lituania fac angajări în această perioadă prin reţeaua Eures. Salariile sunt mai mult decât atractive pentru cei care corespund cerinţelor postului.

Luna februarie vine cu noi locuri de muncă pentru cei care doresc să lucreze în străinătate. În această perioadă, societăţile străine caută forţă de muncă românească în special în domeniul construcţiilor şi aviaţiei.  Firmele din Lituania au nevoie de 30 de ingineri şi 10 mecanici, toate în domeniul aviaţiei. Cele din Norvegia caută muncitori în domeniul construcţiilor. Printre altele, caută şi montatori de acoperişuri  pe care sunt dispuse să îi plătească chiar şi cu 25 de euro/oră. Cei care vor să aplice pentru unul dintre cele două posturi vacante trebuie să întrunească anumite condiţii cum ar fi: să aibă calificare în domeniu şi o experienţă de 2-3 ani în repararea acoperişurilor, să cunoască limba engleză sau scandinavă şi să fie dispuşi să lucreze peste program. Angajatorul oferă sprijin pentru găsirea unei locuinţe şi pentru aducerea familiei în Norvegia şi chiar va ajuta la înscrierea copiilor în grădiniţe şi şcoli. Gorjenii interesaţi pot trimite o scrisoare de intenţie şi CV de tip Europass în limba engleză la adresa de e-mail: [email protected]. Alte locuri de muncă în Norvegia sunt de: dulgher/tâmplar (2 posturi), fierar betonist (2 posturi) şi operator la maşini de imprimat (1 post).

Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi de unul dintre locurile de muncă disponibile prin reţeaua Eures pot solicita informaţii la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM)Gorj. „Prin reţeaua Eures sunt disponibile 242 de locuri de muncă în străinătate, cele mai multe sunt destinate inginerilor şi lucrătorilor în construcţii. Persoanele interesate pot solicita informaţii la biroul de gestionare a locurilor de muncă din cadrul AJOFM Gorj. Solicitanţii trebuie să prezinte un CV şi buletinul”, a declarat Romeo Chiriac, director AJOFM Gorj.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: