Jucător de bază al Craiovei, vindecat de coronavirus. Mai sunt doi infectați

Alex Cicâldău a scăpat de coronavirus în mai puţin de o săptămână şi a revenit la antrenamentele Craiovei. Veste bună pentru Cornel Papură în săptămâna meciului din deplasare cu FC Botoşani: decarul echipei, Alexandru Cicâldău, a ieşit negativ la ultimul test de coronavirus.

Cicâldău a revenit deja la antrenamentele alb-albaştrilor şi va fi în lot pentru partida din acest week-end, de la Botoşani. Înainte de a fi testat pozitiv cu coronavirus, Alex Cicâldău se accidentase în partida de la Mediaş şi a ratat astfel meciul cu Chindia Târgovişte, pierdut de vicecampioană, chiar pe teren propriu.

Una dintre ciudăţeniile acestui virus este că nu toată lumea reacţionează la fel.  Cicâldău a fost descoperit pozitiv acum 6 zile şi acum este negativ, în timp ce Nicuşor Bancu este de două săptămâni infectat şi el a ieşit pozitiv inclusiv la ultima testare. Căpitanul oltenilor este asimptomatic, dar nu poate reveni la pregătire, fapt care a stârnit mânia preşedintelui Sorin Cârţu.

Alex Cicâldău şi Nicuşor Bancu au ratat convocarea la lotul naţional din cauza virusului COVID 19, în timp ce un alt jucător al Craiovei chemat iniţial la naţională de Mirel Rădoi, Mihai Bălaşa, a fost accidentat, dar şi el a fost recuperat între timp şi este valid pentru partida de sâmbătă, ora 19.30, din deplasare, cu FC Botoşani. Nicuşor Bancu şi Ştefan Baiaram sunt cei doi jucători care rămân în afara lotului Craiovei din cauza coronavirusului.

Vizualizări: 615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: