Jucător vândut în China de olteni, revine la Craiova pentru titlu

Universitatea Craiova face un transfer neașteptat pentru a putea lua titlul în Liga 1 în acest sezon. Brazilianul Gustavo Vagenin revine în România și va juca în play-off după ce  fusese vândut de olteni la o echipă din China.

Universitatea Craiova face un super transfer pentru play-off-ul sezonului 2019 – 2020 din Liga 1, toate acestea pentru a avea șanse mai mari în lupta pentru titlu. Brazilianul Gustavo Vagenin revine la Universitatea Craiova, transfer care anunță și mai mult intențiile oltenilor de a cuceri titlul. După ce l-au adus pe Claude Dielna, oltenii punctează din nou cu o mutare importantă pe piața transferurilor.

Universitatea a ajuns la un acord cu Gustavo Vagenin, fotbalist care s-a despărțit de gruparea chineză Liaoning, a anunțat Fanatik. Brazilianul n-a jucat niciun meci oficial în ultimele luni și va ajunge la formația antrenată de Corneliu Papură din postura de jucător liber de contract. Gustavo Vagenin n-a mai jucat niciun meci oficial de pe 28 septembrie 2019, atunci când a bifat minute în partida pierdută de Lioaning în fața celor de la Huanghai, scor 1-3.

Gustavo Vagenin a plecat de la Universitatea Craiova în luna iulie a anului 2018, după ce gruparea finanțată de Mihai Rotaru l-a vândut la Liaoning Whowin în schimbul sumei de 800.000 de euro. Pentru echipa din China a jucat în 39 de meciuri, a dat 11 goluri și a oferit 9 pase decisive, dar nu i-a convins pe asiatici să-l păstreze.

În tricoul alb-albaștrilor, pentru care a mai evoluat între 2016 și 2018, Gustavo a reușit 16 goluri și 4 pase decisive în 52 de meciuri.

Vizualizări: 1,717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: