Lupuţ:  Sunt trei puncte importante pentru noi

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, Cristian Lupuţ, şi-a pregătit jucătorii tot la Oradea şi pentru derby-ul de la Târgu Jiu cu Pandurii. Tehnicianul s-a temut înaintea acestui joc de o posibilă relaxare a echipei sale după victoria din primul meci al anului cu CS  Mioveni.   

Antrenorul Cristian Lupuţ  se temea înaintea meciului cu Pandurii că echipa  sa va aborda partida mai relaxat,  după ce la  meciul de debut din acest an ACS Viitorul s-a impus în deplasare, la CS Mioveni. După aspectul jocului din prima repriză, Pandurii a dominat mai experimentata echipă a lui Lupuţ, care a reuşit  însă după pauză să îşi capaciteze jucătorii şi să câştige detaşat meciul:  ”A fost un meci cu o primă repriză echilibrată, dar, sincer, nu am avut nicio emoţie astăzi. Îmi era frică doar ca jucătorii să nu se relaxeze, după acea victorie frumoasă de la Mioveni, dar am reuşit până la urmă să-i capacitez pe băieţi de importanţa acestui joc şi a celor trei puncte. Sunt alte trei puncte importante pentru noi, chiar dacă au fost obţinute împotriva unei echipe a cărei situaţie se cunoaşte”.

Antrenorul gazdelor a explicat că nu s-a  dorit achiziţionarea multor jucători pentru că vrea omogenitate: „Nu am ţinut să facem achiziţii multe fiindcă eu sunt adeptul omogenităţii. Majoritatea celor care au venit în iarnă erau jucători pe care îi ştiam, cu care am lucrat la Luceafărul Oradea. Avem o echipă bună, un lot competitiv, iar cei care au intrat astăzi din postura de rezervă au fost extraordinari”.

ACS Viitorul Târgu Jiu a urcat pe locul nouă după acest meci iar etapa viitoare va sta, jucătorii primind câteva zile libere după meciul de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: