CSM Târgu Jiu şi-a luat revanşa la Sighet

CSM Târgu Jiu a înregistrat o victorie importantă la baschet în acest week-end, reuşind să învingă, în deplasare, pe CSM Sighetu Marmaţiei. Chiar dacă nu s-a putut baza  pe Adrian Roșu, accidentat la un deget după campania de calificare din Cupa României 3×3, și nici pe americanul Darien McClain, nerefăcut după accidentarea din partida cu Miercurea Ciuc, Claudiu Alionescu a reuşit  să mobilizeze foarte bine ceilalţi jucători din lot pentru a obţine  victoria.

Fără Darien McClain, nerefăcut după o accidentare, şi fără Adi Roşu, accidentat la Cupa României 3×3, CSM Târgu Jiu a început în forţă meciul cu echipa din Sighet. Gorjenii au câştigat primul sfert cu 25-19. Mult întărită faţă de precedenta partidă dintre cele două echipe, formaţia din Sighet a echilibrat apoi meciul în sfertul doi care s-a încheiat la egalitate, 24-24. CSM Târgu Jiu a intrat la vestiar cu avantajul de şase puncte obţinut în sfertul de debut al meciului, scor 49-43.

Reveniţi de la cabine şi mai hotărâţi să tranşeze victoria în favoarea lor, elevii lui Claudiu Alionescu şi-au mărit avantajul pe tabelă şi au încheiat sfertul trei cu 22-14, avantaj care s-a dovedit decisiv în stabilirea echipei câştigătoare la final. Astfel, la intrarea în ultimul act, tabela indica 71-57 în favoarea gorjenilor. Ultimul sfert a fost adjudecat de gazde, care au forţat revenirea, dar baschetbaliştii lui Claudiu Alionescu au găsit de fiecare dată soluţiile cele mai bune pentru a rămâne în avantaj. Scorul  final a fost de 84-79 pentru CSM Târgu Jiu, care îşi ia astfel şi revanşa după partida pierdută la Sighet în prima fază a competiţiei.

Vizualizări: 317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: