Jucători de la echipa a doua, prezenţi la reunirea Pandurii

Reunirea lotului echipei Pandurii în vederea debutului pregătirii pentru noul sezon este programată pentru astăzi, la ora 17:00, la Stadionul Municipal. Jucătorii care au mai rămas în lot, doar 15 după despărţirea de trei dintre cei care au evoluat sezonul trecut şi transferul altor trei jucători la Steaua, vor cunoaşte azi şi noua echipă tehnică dar şi noul preşedinte executiv, Eugen Pârvulescu.

La reunire vor fi prezenţi toţi jucătorii care au rămas în lot la finalul sezonului trecut, mai puţin cei care se aflau la final de contract şi cei care au fost transferaţi sau împrumutaţi la alte formaţii. La finalul sezonului trecut au încheiat contractele cu Pandurii jucătorii Milanco Raskovic şi Ionuţ Stancu iar Predrag Lazic a reziliat contractul cu Pandurii. Pe perioada vacanţei alţi trei jucători din lot au fost transferaţi la Steaua, Răzvan Stanca, Alexandru Păcurar şi Novak Martinovic.

Doar 15 din vechiul lot la reunire

Jucătorii care sunt aşteptaţi  azi la reunire sunt: Pedro Mingote, Alin Chibulcutean, Florin Popete, Alexandre Cardoso, Constantin Grecu, Mădălin Murgan, Daniel Ghindeanu, Florin Hidişan, Adrian Nalaţi, Mugurel Dedu, Daniel Orac, Stojean Vranjes, Cosmin Tilincă, Jaka Stromajer, şi Youssouf Kamara.

Portarul Vladimir Livshit a fost lăsat să plece liber de contract pentru a-şi găsi o altă echipă, iar în cazul lui Tiago Tremonti, preşedintele Marin Condescu a precizat că va fi împrumutat pentru un an la o echipă din Brazilia. Ceilalţi jucători tineri din lot care au evoluat ori s-au pregătit sezonul trecut cu Pandurii Târgu Jiu dar au evoluat mai mult la echipa a doua, Tătaru, Rada, Avramescu şi Diaconu sunt şi aceştia aşteptaţi luni la reunirea lotului.  

„Jucătorii tineri de la Pandurii II se vor pregăti cu Pandurii”

Eugen Pârvulescu a declarat că îi aşteaptă la reunirea lotului de azi şi pe jucătorii tineri de la echipa a doua care se vor pregăti cu Pandurii pentru a putea fi văzuţi de antrenorul Marius Baciu: „La reunire vor fi prezenţi toţi jucătorii care fac parte din lotul primei echipe precum şi jucătorii tineri de la echipa a doua. Este vorba de toţi jucătorii care pot fi pe viitor o soluţie pentru prima echipă şi mă refer la jucători tineri de la Pandurii II. Aceştia se vor pregăti cu noi pentru a fi văzuţi la lucru de către antrenorul Marius Baciu şi pentru a se acomoda cu metodele de lucru de la prima echipă şi cu stilul de antrenamente de aici. Vor fi prezenţi toţi cei care au fost şi până acum în atenţia primei echipe, unii dintre ei chiar debutând sezonul trecut la Pandurii sau pregătindu-se cu echipa mare”. Preşedintele a precizat că aceştia vor fi permanent în vederile antrenorului pentru a fi convocaţi la prima echipă: „Este benefic şi pentru ei să se pregătească cu echipa mare dar şi pentru noi să-i avem permanent sub observaţie pentru că va trebui să avem tot timpul în teren jucători tineri şi antrenorul va putea apela la oricare dintre ei chiar dacă ei vor juca şi la echipa a doua”. Tinerii de la echipa a doua se vor pregăti cu prima echipă până la definitivarea lotului pentru cantonamentul din Austria.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: