Jucătorii ACS Viitorul Târgu Jiu continuă pregătirea pe WhatsApp

Fotbaliştii pot fi afectaţi de pauza pe care au primit-o imediat după  reluarea  meciurilor din partea a doua a campionatului. Antrenorul Cristian Lupuţ le-a stabilit jucătorilor săi un program de pregătire, împreună cu preparatorul fizic, pentru a fi în formă la reluarea campionatului.

Cu toate că sunt nevoiţi să stea  acasă,  jucătorii de la ACS Viitorul Târgu Jiu trebuie să se antreneze zilnic după un program stabilit de antrenorii clubului.

Incertitudinea în ceea ce priveşte reluarea campionatului nu îi împiedică pe antrenori să lucreze cu jucătorii şi să le stabilească program de pregătire individual în această perioadă.

Antrenorul ACS Viitorul, Cristian Lupuţ, a cerut preparatorului fizic să transmită programul de pregătire jucătorilor şi a precizat că  el comunică permanent cu aceştia pe pe WhatsApp. „Aşteptăm să vedem care o să fie decizia Federaţiei Române de Fotbal, când putem relua antrenamentele, când se poate relua competiţia. Am vorbit cu cei din conducere, dar trebuie să ştim ceva sigur. Să vedem cum ne organizăm. Asta dacă mai începem, nu se ştie deocamdată nimic”,  a spus  antrenorul Lupuţ pentru liga2.ro, acesta continuând să  ţină legătura  pe pe WhatsApp cu fotbaliştii din lot:  „Preparatorul le-a dat program jucătorilor, încercăm să ne auzim pe grup, pe WhatsApp. Trebuie să rămână în tonus. În fiecare seară, preparatorul fizic şi alţi oameni din staff monitorizează totul”.

ACS Viitorul Târgu Jiu ocupă locul 10 în Liga 2 după 24 de etape, cu 33 de puncte, fiind la egalitate cu SCM Gloria Buzău şi Farul Constanţa, echipe care stau mai bine, însă, la golaveraj.

Vizualizări: 382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: