Jucătorii de la Pandurii, suspectaţi că şi-au pierdut noaptea prin club

Jucătorii de la Pandurii sunt acuzaţi că sunt clienţi ai cluburilor de noapte. Ultima acuzaţie de acest gen îi vizează pe Cardoso şi Kamara, aceasta fiind postată pe site-ul de informaţii sportive sportingorj.ro. Conform acuzaţiilor respective, cei doi jucători s-ar fi aflat sâmbătă noaptea, înaintea jocului cu Astra, într-o discotecă din judeţ. Antrenorii echipei susţin că jucătorii au fost sâmbătă noaptea sub supraveghere la hotel de unde niciunul nu a părăsit cantonamentul.

Cardoso e mai îngăduitor cu programul de după meci al său şi al colegilor şi crede că o ieşire în oraş este permisă oricui când echipa câştigă: „Dacă câştigăm un meci eu zic că pot să iese să se plimbe cu prietenii, nu mă interesează ce fac ei. Oricine mai poate merge la o discotecă sau la o plimbare seara dar dacă batem nimeni nu mai vorbeşte aşa. Dar când pierzi toată lumea caută să ne acuze, de ce am pierdut, dacă nu cumva nu suntem bine pregătiţi sau altceva”.

Dă vina pe Arrieta şi Raskovic

Aflat printre cei vizaţi de comentarii, Cardoso neagă acest lucru şi spune că duce o viaţă sportivă şi nu merge în cluburi de noapte: „Eu nu ştiu ce viaţă duc colegii mei, în afară de antrenamente. Ştiu de viaţa mea, cred că dacă am o zi liberă pot să mă şi plimb dar dacă avem meci şi e sâmbătă, de regulă după meci stau acasă şi mă odihnesc. Dar dacă merg la discotecă totuşi în timpul săptămânii înseamnă că nu au respect faţă de echipă”. În ceea ce priveşte afirmaţiile referitoare la prezenţa sa la club sâmbătă noaptea sau la prezenţa altor colegi care au făcut parte din lot, Cardoso neagă o astfel de posibilitate: „A văzut cineva pe careva din lot sâmbătă noaptea la discotecă- Nu cred. Noi suntem echipă de 28 de jucători. În cantonament sunt doar o pare, cei 11 care încep meciul şi rezervele. Mai sunt şi alţii care nu sunt în cantonament şi ei pot merge unde vor. Lumea nu-i cunoaşte bine pe toţi jucătorii şi ne poate confunda. Am fost cu Tiago pe stradă odată şi a fost strigat de cineva Vasilache. Deci poate au văzut pe Arieta sau Raskovic care nu erau în lot la acest meci şi posibil să fi crezut că am fost noi ceilalţi. Dacă au fost  jucători la disco, noi le spunem în faţă că nu au respect faţă de noi. Dar eu nu cred, în tribună se vorbesc multe la un meci când pierzi”.

Cardoso: Am fost cel mai slab

În ceea ce priveşte evoluţia sa la ultimul meci, brazilianul nu are cuvinte de laudă şi afirmă chiar că a fost cel mai slab meci al său de când e la Pandurii.

„Nu mi-e frică, nu mi-e ruşine şi nu mă ascund, am 25 de ani şi cred că am 100 de meciuri jucate. Am greşit şi la alte meciuri, am dat şi gol, am avut şi un autogol, am fost şi cel mai slab de pe teren dar am fost şi cel mai bun. Dar la meciul cu Astra am fost cel mai slab. Nu am de ce să mă ascund. Am aproape 100 de meciuri jucate în Liga I şi acesta a fost cel mai slab”.

Bălăeţ: E imposibil

Conducerea clubului Pandurii exclude o astfel de posibilitate, mai ales referitor la jucătorii aflaţi în lot, directorul sportiv Robert Bălăeţ precizând că aceştia se aflau în cantonament la Hotel Sport: „Jucătorii au fost cu două zile înainte de meci în cantonament şi e imposibil ca cei despre care se spune să se fi aflat în vreun club sau discotecă. Posibil să fie vorba de o confuzie şi acolo să fi fost alţi jucători care nu erau convocaţi în lot”.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: