Jucătorul care a costat Pandurii un milion de euro a ajuns gratis la Bistriţa

Jucătorul care a adus pe capul celor de la Pandurii toate problemele ce au ţinut capul de pagină la toată presa de week-end, Ilie Iordache, şi-a găsit în sfârşit o altă echipă. Cu ceva relaţii e adevărat pentru că nu-l mai voia nimeni prin Liga I, la „performanţele” demonstrate  la Târgu Jiu chiar dacă era gratis.

Deşi se zvonise că ar fi la Unirea Urziceni, ieri site-ul celor de la Gloria Bistriţa anunţa că echipa lui Pădureanu s-a pricopsit cu un mijlocaş ofensiv ce înscrie de două ori pe an. „Iordache a costat clubul peste un milion de euro până acum şi se mai cer bani pe el, iar aici nu a rupt gura târgului, a marcat cam de două ori pe an!”, a ţinut să spună Grigoraş. Beneficiind însă de relaţiile impresarului său, Florin Manea, nimeni altul decât fiul antrenorului de la Gloria, Iordache a mai găsit o echipă de fraierit, după Dinamo, Pandurii, AEK Atena şi Rapid. "Am venit cu inima deschisă la Bistriţa, vreau să o iau de la capăt. Sper să nu dezamăgesc pe nimeni, să ajut echipa şi să ne menţinem în Liga I", a declarat Iordache pentru site-ul celor de la Gloria.

„Sunt sătul să-mi tot aud numele la tv. Unii îşi dau cu părerea: "Cine e, domne', Iordache ăsta de a costat atâţia bani?". Mă jignesc şi asta mă afectează foarte mult. Mă simt prost pentru că eu ştiu că nu am greşit faţă de nimeni”.

Ilie Iordache  

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: