Judecat pentru tentativă de omor calificat

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Văileanu Claudiu-Ionuţ, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat, prevăzută de art. 20 raportat la art. 174 combinat cu art. 175 litera i din  Codul penal şi pedepsită cu închisoare de la 7 ani şi 6 luni la 12 ani şi 6 luni.

         Din probatoriul administrat în cauză de organele de urmărire penală a rezultat că în noaptea de 27/28 iulie 2012, orele 00,43-0,44, pe fondul unei altercaţii, în timp ce se aflau în drumul public, lângă un bar din comuna Crasna, sat Aninişu din Vale, judeţul Gorj, inculpatul Văileanu Claudiu-Ionuţ a aplicat părţii vătămate lovituri repetate cu pumnii şi picioarele, în special în zona capului, producându-i leziuni traumatice de violenţă.

          Partea vătămată şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost iniţial transportată la Spitalul orăşenesc Novaci, de unde a fost transferată la Spitalul de urgenţă „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu şi apoi, din cauza agravării stării sale de sănătate, a fost transferată la Spitalul clinic de urgenţă nr. 1 din Craiova.

         Din concluziile raportului de constatare medico-legală întocmit de Institutul de Medicină Legală din Craiova rezultă că leziunile de violenţă suferite de persoana vătămată s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure, necesită 65-70 de zile de îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa acesteia.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: