Jurebie, dezamăgit de autorităţile judeţene

Primarul din Săcelu Florin Jurebie a declarat ieri la Radio Infinit că se gândeşte dacă să se implice la fel de mult în campania de la parlamentare, aşa cum a făcut-o la referendum. Motivul: nemulţumit de cele patru mii de lei primite de la Consiliul Judeţean la rectificare.

Florin Jurebie spune că are datorii de şase miliarde de lei la primărie şi că nu se aştepta să nu fie ajutat de Ion Călinoiu, mai ales după rezultatul de la referendum. „E bătaie de joc a autorităţilor locale faţă de primării. Eu am şase miliarde datorie, Ne făcusem iluzii că vom primi bani. Ce s fac cu 400 d elei, nici factura al iluminat“, a spus Jurebie la Radio Infinit.

Primarul a obţinut cel mai mare scor de prezenţă la referendum, peste 90 la sută. Acesta spune că a crezut că va fi răsplătit pentru munca din campanie. „Credeam că dac scoatem scoruri bune o să fim ajutaţi. Cât trebuia să scoată primăria Săcelu ca să fie ajutată? 150 la sută?“, a spus primarul supărat.

Primarul a ridicat mult scorul obţinut de USL la referendum, având o prezenţă de peste 90 la sută.

Acum, Jurebie nu ştie dacă se va mai implica la fel de serios în campania ce va începe pe 9 noiembrie, pentru alegerile parlamentare.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: