Jurist și director, arestați la Mehedinți

Juristul Prefecturii Mehedinți și un director de la Cadastru din Primăria Drobeta Turnu Severin au fost arestați pentru 30 de zile. Cei doi au fost prinși în flagrant în timp de luau mită 30.000 de euro. Măsura preventivă a fost luată de Tribunalul Dolj la cererea Direcției Naționale Anticorupție.

Constantin Vintilă, șeful Serviciului Juridic din Prefectura Mehedinți și membru al Comisiei județene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, împreună cu directorul executiv al Direcției Cadastru Fond Funciar din cadrul Primăriei Drobeta Turnu Severin, Cătălin Iancu Preduț, au fost prinși, de către procurorii anticorupție, în flagrant în timp ce luau mită, potrivit unui comunicat al DNA.

 

Cei doi au fost prinși ieri luând mită 30.000 de euro de la moștenitoarea unui teren de 5.000 de metri pătrați în intravilan, în Drobeta Turnu Severin.

Aceștia i-ar fi cerut femeii o bucată de 1.000 de metri pătrați din terenul revendicat, însă până la urmă au primit ieri 30.000 de euro.

sursa foto: jurnaldemehedinti.ro

 
 

Vizualizări: 3,542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: