Juristul obsedat sexual, de negăsit după condamnare

Juristul de la Minprest, condamnat în februarie de magistrații Curții de Apel Craiova la doi ani de închisoare cu executare pentru corupție sexuală, este de negăsit.  Acesta a fost la serviciu cu o zi înainte să fie condamnat, dar după ce și-a aflat sentința parcă l-a înghițit pământul.

Daniel Ovidiu Vâlceanu este cel care anul trecut a fost prins de oamenii legii, după ce s-a masturbat în fața a două minore de 9 respectiv 10 ani.

Faptele pentru care a fost condamnat juristul de la Minprest  s-au petrecut aproximativ acum un an. Acesta avea o situație materială bună, locuia în Cartierul Primăverii, era căsătorit și are un copil. Nimeni nu știa ce ascunde de fapt juristul care părea un familist convins, până într-o zi când a fost dat pe mâna poliției de un târgujian care l-a prins în scara unui bloc din Cartierul 9 Mai în timp ce săvârșea acte cu caracter obscen în prezența a două minore de 9 respectiv 10 ani. 

Daniel Vâlceanu a fost condamnat în primă fază de Tribunalul Gorj la doi de închisoare cu suspendare, însă părinții fetelor au făcut recurs, iar magistrații de la Curtea de Apel  Craiova au considerat că acesta trebuie să stea după gratii 2 ani. Din ziua în care s-a dat sentința, juristul este de negăsit, deși a fost dat în urmărire națională. Juristul a fost obligat să-i plătească uneia dintre fetiţe 10.000 lei daune morale.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: